Reklama

Reklama

Recenze (4)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Maník unese holku, spoutá jí v lese, vyblejskne si jí a odjede, ale cestou mu do cesty skočí jelen a psychopat to má spočítané. Dvojice policistů má pak v ruce jenom fotku a mrtvolu únosce a mravenčí detektivní prací se musí dopátrat, kde je děvče zašité, což je zdánlivě nemožný úkol. Sice se nejedná o nic, co by se mohlo pyšnit úžasnou atmosférou nebo napínavými momenty, ale přesto to na mě docela fungovalo. Filmu se daří vyhýbat nějakým výraznějším logickým kiksům, postup vyšetřovtelů dává smysl a i když samotné vyvrcholení bylo pojaté účelově, mě nijak zvlášť neurazilo. A vhodná byla i linie s umírající manželkou jednoho z hlavních hrdinů, která byla pojatá vkusně a nesnažila se citově vydírat. Po herecké stránce se tu našlo pár tváří, které jste už zaručeně někde viděli, ale celkově působil casting svěže a neokoukaně. Joe O'Brien si vybral pro debut poměrně těžkou látku, ale jak s ní, tak s nedostatkem financí, se dokázal poprat se ctí. 70% ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Příjemný krimi thriller o nesourodé dvojici poldů, kteří se snaží najít unesenou dívku. Debutující režisér Joe O'Brien asi nedostal na film moc peněz, což se projevilo použitím digitálního videa a spíš televizním vizuálem. Ale možná je zvolený digitální formát záměr, aby film vypadl víc reálně. Blízko realitě je napsaný i celý scénář. Žádné přestřelky, automobilové honičky nebo rvačky. Prostě jen poldové vyslýchají svědky a vyšetřují. Scénář i režie jsou na úrovni libovolného solidního amerického seriálu jako Beze stopy nebo Odložené případy a dvojka Judd Nelson - Devon Sawa hraje solidně a má několik zajímavých slovních výměn. Každopádně jsem u filmu vydržel do 5 do rána, takže za mě slušných 60%. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Dobre som roku 2000 predpokladal, ze Devon sawa nevie hrat. A to sa mi potvrdilo, tuna je v roli policajta, ktory s partakom riesi unos. Joe O´Brien ako reziser mi toho vela nehovori, film je aspon reziserska zrucna rutina ..... a vegetola nemam rad, ale dobre pise, ze to nema prestrelky, rvacka a ani moje milovane autonahanacky. Aj napriek tomu dobre, no ale Sawa uz asi ma to najlepsie za sebou .. rad by som sa mylil ovsem : 52 % ()

DavidWebb 

všechny recenze uživatele

Silné 3. Aj keď sa jedná v podstate o TV formát jednoduchšej detektívky s menej známymi hercami, stále to má jeden originálny detail v tisíc krát omieľanom námete o unesenej babenke a sériovom vrahovi. Dobre sa mi nato pozeralo. A musím napísať, že najmä vďaka nenápadnej ale zato veľmi dobre zvolenej a náladovej hudbe. V tomto prípade fakt hudba "urobila" svoje... ()

Reklama

Reklama