Reklama

Reklama

Afričtí lidožrouti

(seriál)
  • Austrálie Attack!
Austrálie, 2000, 4x52 min

Obsahy(1)

Jak se žije v Mozambiku se třemi predátory - krokodýlem, žralokem a lvem? Co je strašlivější? Být zabit krokodýlem, pancéřovaným dinosaurem v afrických řekách, být sežrán žralokem, zabijáckou mašinou v otevřeném oceánu, nebo být napaden horkokrevným inteligentním zabijákem, lvem... Naneštěstí lidé z Mozambiku, v Africe, musejí žít se všemi třemi jmenovanými predátory... Seznam dílů: A) Lidožrouti (In Pursuite of Africas’s Maneaters): 1. Útok krokodýla (Crocodile Attack) 2. Útok žraloka (Shark Attack) 3. Útok lva (Lion Attack) B) Zabijáci (In Pursuite of Africas’s Mankillers): 4. Útoky afrických obrů (Africas’s Giants) (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

gogos 

všechny recenze uživatele

Dokument o afrických predátorech má solidní záběry, ale prakticky nám neposkytuje nic, co bychom už někde neviděli nebo neslyšeli. Snad jen tlustého vocasa, co leze mezi lvy a dělá ze sebe velkého machra... Měli ho sežrat... ()

jafuska 

všechny recenze uživatele

rozhodně zajímavé, jebych nedokázala zabít zvíře, jak to bylo ukázané v tomto dokumentu, přišlo mě to hodně kruté, ale jako dokument o zvířatech pěkné, kdybych takových dokumentů bylo více ()

Reklama

Krouťák 

všechny recenze uživatele

Dnes jsem zapl Barrandov a měl jsem štěstí zrovinka na mého nejoblíbenějšího predátora - lva. Zajímavý dokument, ale někteří lidé jsou vážně blázni :) ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama