Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tento příběh vypráví o osudu čtyř vysokoškolských studentů, kteří se vydají zkoumat Ozarské hory. V horách však přichází do styku s geneticky zdegenerovanými tvory, jež jsou potomky místních lidí, kteří žili v jeskyních. Začíná zběsilý boj o přežití proti teritoriálním mutantům. (Chatterer)

Recenze (36)

bourec 

všechny recenze uživatele

To,že to nebude nic originálního,mi bylo jasný už podle krátkýho obsahu,kterej sem si přečetl.V tomhle sem problém neměl,a jestli někdo čekal něco víc,pak si vybral špatnej film na čumění.Jenže už strašný,nesympatický obsazení,hlavně svym chováním a jednáním mě skoro donutilo přát jim rychlou smrt,a to by asi nemělo bejt.Ani scény boje proti mutantům nebyli nic moc,v tomhle musim říct,zlatej Wrong turn.Tady všechno bylo v křeči,prostě jen slabej průměr.50%. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Stupidní chování naší čtveřice teenagerů stojí za pousmání již po prvních minutách, protože jde o klasickou sbírku primitivů s velmi malým IQ ( to mají být vysokoškoláci?). První setkání s místními však lehce napraví snímku jeho reputaci a nuda začne pomalu ustupovat do pozadí. Dopomoci k tomu měl i poněkud tvrdší hudební doprovod z dílny Scotta Rockenfielda, který v určitých chvílích skutečně navodil zajímavou atmosféru. V kombinaci s nepříliš přesvědčivou kamerou a trhanými záběry tak diváci sice místy ztráceli přehled co se děje na obrazovce, ale svůj účel to splnilo. Pomalé poodhalovaní děsivého tajemství farmy i obyvatel nám nabídne chvílemi opravdu krvavou podívanou. Dementní postavy začnou dostávat pořádnou lekci a mord scény byly místy opravdu rozmanité. V těchto chvílích začala mít atmosféra konečně slušné tempo a já se dostával do varu. Samotné masky mutantů totiž nebyly vůbec špatné ba naopak. Je jen velká škoda, že někteří z nich nedostali více prostoru. Teď trochu odbočím, ale ty pobožné kecy mě místy pěkně srali a přestože se na konci dočkáme vysvětlení, tak si to mohli tvůrci odpustit. Potěšila mě však účast wrestlera Chrise Jericha, který patří v WWE k mým nejoblíbenějším a to dlouhé bílé háro mu dokonce slušelo. ()

Reklama

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Vlastně skoro to samé jako Wrong turn takže pokud máte rádi vidlácké mutanty, tak Vás to neurazí. WWE super a star k tomu Chris Jericho ve filmu kdoví jak zásadní roli nemá, ale jako fandu mě jeho přítomnost potěšila. Ze scén mě dostala rozhodně ta, kde je dacan přivázanej k židli a před ním si promastí pekáč mutantka, co ho balí :-D to sem snad ještě nikde neviděl a chvilku jsem čekal, jestli se dacan nenechá sbalit. Jinak mutanti agresivní, nadrbaný a zruční v sejmutí všech dvounožců, co jsou hezčí než oni (to byli všichni) . Je tam krev, je tam násilí, je tam všechno co má bé až céčkovej horor mít, takže celkem i spokojenost sice to nestraší, ale zvráceně mě to pobavilo. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Možná je škoda té horymajíwrongturnovské části, protože začátek, hemžící se opravdu podivnými postavami (včetně sexuálně neukojené mutantky) je docela zajímavý a z mnoha stránek (příběh, postavy, určitě masky) mě to až překvapivě bavilo. Závěrečná stanová scéna trochu napravuje ono zmíněné pošramocení, takže z toho nakonec film vychází docela dobře. Že to není nijak originální, mi zrovna v tomhle případě moc nevadilo. A dokonce i ti mládežníci byli v rámci možností přežitelní a snesitelní. Takže jsem byl docela spokojen a snad i trochu mile překvapen. 3,5* ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Nepriatelia dobra prichádzajú, už pri tejto začiatočnej ,,inteligentnej˝ vete som začuchol, že film bude zas bezduchý, tupý a s primitívnymi múdrosťami a tak aj bolo. Je tu aj veľa postav, ktoré boli, nechcem sa vyjadriť neslušne, ale neskutočne ohavné a to nemyslím tých zdegenerovaných ľudí. Film plý gičovitosti, klišovitosti a nezmyselného chovania postav. Je tu pár efektnejších scén a masky tiež neboli zlé, za každú tuto vymoženosť dávam po 1*. ()

Galerie (29)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno