Reklama

Reklama

Život zvířat

Obsahy(1)

Šokující a brutální horor z prostředí obchodu s lidmi. Ještě brutálnější než horor SAW. Inspirováno skutečnými událostmi.
Skupina vysokoškoláků odjíždí strávit víkend na chatu. Jejich pobyt se ale zvrhne v boj o přežití, když jsou uneseni obchodníkem s lidmi jménem Wayne. Ten má na staré koňské farmě plné klece mladých lidí. Muži jsou určeni k práci v dolech a ženy pro nevěstince po celém světě. Waynův brutální přisluhovač Edgar se nezastaví před ničím, aby ze zajatců udělal poslušné otroky vhodné k prodeji. Všichni ze skupiny jsou postupně prodáni nebo zabiti, a zbývají už jen dva – Nick a Erin. Ti se zoufale pokusí o útěk. Podaří se jim opět získat svobodu? Neuvěřitelná hra o život začíná. Film obsahuje brutální scény a proto v žádném případě není vhodný pro mládež do 18 let! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (75)

T2 odpad!

všechny recenze uživatele

Rozpočet $50,000║ Amatérske prevedenie sa nezaprie, doslova podomácky natočení film, čo sa snaží isť v brutálnych šľapajach horrorov ako SAW, Texaský masaker,... hlavne že to je inšpirované skutočnými udalosťami ale to by tie obete boli strašne naivné ak by ich počínanie bolo také aké vykresľuje film, pre mňa maximálne zbytočný film. /5%/ ()

Teardown 

všechny recenze uživatele

První minuty filmu mě doslova vyhodily ze sedačky. Teď bohužel myšleno v tom špatném slova smyslu. Laciný amaterismus s nesympatickými ksifty herců neherců, nabrali tak ošklivou podobnost s antifilmem Experiment In Torture, že to ve mě pomalu vyvolalo nevolnost a zvracení. Naštětí taková tragédie se nekonala. Postupem času bych i řekl, že kvalita vyletěla směrem nahoru. Trošku promakanější scénář a lepší herecké obsazení, mohl být tenhle snímek o prodeji s lidmi, celkem sympatická věcička. Rozhodně ho neodsuzuji, ale slogany typu šokující a brutální horor...Brutálnější než Saw?? Dělám, jako že jsem nic neslyšel:) 1,5 * ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Troufalost a drzost českého distributora označit tento film za "Ještě brutálnější nž horor Saw" je opravdu bezbřehá a do nebe volající. Inspirováno skutečnými událostmí? Vezmeme-li za ony skutečné události fakt, že existuje obchod s bílým masem, pak inu proč ne.... Ono obecně jak obal tak i oficiální text distributora slibují mnohem více, než nakonec divák a divačka dostanou, ale reklamní PR marketing už je prostě takový. Je to jednoduché, zápletka všední, herecké výkony jakž takž, pointa suchá, obraz a jeho barevné ladění místy hrozné, navíc mé DVD má nějakou šílenou velikost obrazu.... Přesto ten film měl něco, co mě na něm zaujalo, co mě nenutilo ho vypnout, ale naopak mě to v naprostém klidu nechalo ho dokoukat. Občas z toho vykouklo něco alespoň trochu zajímavého, závěrečná patnáctiminutovka nejen že překvapila, ale i docela ušla. Patrně teda to "něco" je jen jakási čistá náhoda, kterou tvůrci ani nepostřehli, nebo ji nedokázali nějak uchopit a něco z ní vykřesat, ale je to tam. On to není zase úplně špatný film. Možná na něj musíte mít náladu, nebo ho musíte chytit ve správném rozpoložení. Pustím si to někdy znovu? Možná až se mí zase náhodně dostane do ruky snad i ano.... ()

Smok odpad!

všechny recenze uživatele

Oficiálny text distribútora je jedno veľké klamstvo! Je nehorázne, túto príšernú amatérčinu k Saw vôbec prirovnať a prázdne kecy o inšpirácii skutočnými udalosťami sú skôr na smiech. Možno keby bol film zavesený na nejakom serveri s videami zadarmo, tak mu láskavo svoj čas venujem, takto mám pocit, že aj 1.5€ v edícii lacné dvd je veľa. ()

Johny M. 

všechny recenze uživatele

Horůrek s víceméně originálním námětem (kterej mohl bejt daleko líp využitej), s vychloubačnými větami "brutálnější než SAW" a "podle skutečné události" na docela vydařenym obalu (kvůli kterýmu jsem si taky dvd koupil ;)). Mohlo to dopadnout daleko líp, ale na druhou stranu žádný velký zklamání. A to vše v tradičně hnusnym obrazu jakýho se nám dostává u DVDedice :-/ ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama