Reklama

Reklama

Život zvířat

Obsahy(1)

Šokující a brutální horor z prostředí obchodu s lidmi. Ještě brutálnější než horor SAW. Inspirováno skutečnými událostmi.
Skupina vysokoškoláků odjíždí strávit víkend na chatu. Jejich pobyt se ale zvrhne v boj o přežití, když jsou uneseni obchodníkem s lidmi jménem Wayne. Ten má na staré koňské farmě plné klece mladých lidí. Muži jsou určeni k práci v dolech a ženy pro nevěstince po celém světě. Waynův brutální přisluhovač Edgar se nezastaví před ničím, aby ze zajatců udělal poslušné otroky vhodné k prodeji. Všichni ze skupiny jsou postupně prodáni nebo zabiti, a zbývají už jen dva – Nick a Erin. Ti se zoufale pokusí o útěk. Podaří se jim opět získat svobodu? Neuvěřitelná hra o život začíná. Film obsahuje brutální scény a proto v žádném případě není vhodný pro mládež do 18 let! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (75)

Terva odpad!

všechny recenze uživatele

CITÁT - Myslíš si, že až se vezmeme, bude sex stejně tak dobrej ?.......... Po půl hodině jsem toho snímku měl plný zuby. Jenom řev, nářek a stupidní dialog. Vlastně ti lidé, co trpí, nikomu nic neudělali, nejsou to tupci ani burani, jsou to sympaťáci - tak proč mám koukat na jejich utrpení a ještě u toho trpět tím, jak je to špatně natočené ? Někdo je chce mít, jako když vlastníte koně. Celej ten film je dějově stupidní. Už dlouho jsem nedal odpad - tak tady je. ()

destroy83 

všechny recenze uživatele

Lahůdkový béčkový exploitation který svým provedením (obrazová i zvuková kvalita) působí jak starý poctivý násilnický flák z přelomu 70. a 80. let. Těžko říci, jestli to bylo záměrem tvůrců, ale výsledek je každopádně pošušňání pro milovníky subžánru. Pro žánr typický příběh, dáli se děj tak nazvat, disponuje kromě mučení, křiku, spoře zakrytých, krví potřísněných dívčích těl a ucházejících gore scén také povedeným dějovým zvratem. Místy bohužel kamera zbytečně uhýbá, takže se proklamovaná brutalita koná jen zčásti...ale i tak stojí za to. Hlavní trýznitel i jeho poskok jsou patřičně odporní a slizcí, psychický a fyzický teror s vhodným hudebním doprovodem působí sakra realisticky. Pasování a krocení lidského jedince na úrovni koně disponuje také jistou dávkou originality. Závěrečná krvavá lázeň je prošpikována napětím a samotné finále uzemní diváka dvojnásobně. Jsem spokojen, dokonce na plný počet. ()

Reklama

Pharlap odpad!

všechny recenze uživatele

Šílenej shit. už ten trapný úvod a neskutečně trapná hudba, vás uvedou "do problému".. a to že máte co dočinění s filmem mininálně kategorie Bé až Cé.. ani jsem to nedokoukal.. po 35ti min. to šlo do šuplíku.. nekoukatelná záležitost.. nikoli brutalitou a vším co vychvalují.. ale komentáři, dialogy.. tím jak herci "nehrajou..".. :-( ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Prý ještě brutálnější než SAW...už tahle věta mě měla varovat. Neuvěřitelná nuda, kde jeden muž, co si lidi plete s koníkama a jako malej určitě kreslil kentaury vyrostl v pořádného zmetka co se neštítí lidi krvavě, brutálně a nepředstavitelně ultradrsně zastřelit pistolí. Jo to je ta brutalita. Pif paf a máme o jednoho kentau...teda člověka méně. Aby stíhal svůj job novodobého otrokáře tak se mu o "zboží" stará brutální přisluhovač Edgar. Edgar je velký. Edgar je silný. Edgar je tupý...a nejsmutnější na tom je, že je jedinou postavou kterou jsem chtěl zlikvidovat až asi po pěti minutách zbytek jsem chtěl zrušit hned. Totální nuda, pitomé dialogy, herecké umění někde mezi školní besídkou a Hamletem po lahvi vodky a deseti pivech kdy "herec" dokáže už jen mumlat - Být či nebýt...Nebýt a tohle radši znova nevidět. ()

kajda.l odpad!

všechny recenze uživatele

Nekoukatelné, odpuzující, amatérsky trapné peklo a tímto peklem nás opět "obšťastnila" DVD Edice, ne že bych si tento paskvil zakoupil(chraň Bůh), ale i tak se to nějakou nešťastnou náhodou dostalo do mých rukou a hlavně do mého DVD přehrávače..CHYBA. Bože, kde na tyto "skvosty" DVD Edice chodí?? Ovšem tomuto "Šokující a brutální horor z prostředí obchodu s lidmi. Ještě brutálnější než horor SAW. Inspirováno skutečnými událostmi. " se říká geniální lákadlo, jen trochu na facku, kterou bych si nejraději vlepil sám, že jsem na tuhle píčovinu koukal a dokonce dokoukal:(. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama