Oblast 51: Pravda nebo fikce?

Area 51: Fact or Fiction

Oblasť 51: Pravda alebo fikcia ?

Dokumentární

USA, 2003, 45 min

• Flipper

Informačná stavba dokumentu je nulová. dozvieme sa iba že Area 51 existuje, ale čo sa v nej robí neni ani trochu načrtnuté. Investigatívny novinári sa dostanú blízko tohto strediska, poobdivujú stíhačky MIG a idú domov. Viac ma štvalo to, že do 45 minútového dokumentu je zaradené toľko reklamy, že vás ide poraziť skoro každých 10 minút. Keďže nás chcú navnadiť v pozeraní sľubujú výpoveď bývalého pracovníka Area 51. Ten však nepovie nič priame a k veci, iba pozlátko a je koniec. milujem takého dokumenty, ktoré vám povedia veľké hovno.(5.12.2009)

Dobrodružně pojatý dokument o Oblasti 51, kde se neobjeví ani jedno UFO, ani jedna přikrášlená historka o pozorování a ani žádné záběry mimozemšťanů. Jde v něm čistě jen o to, prokázat, zda Area 51 existuje, potvrdit, že je funkční, odposlouchávat jí a pozorovat, případně vypátrat její zaměstnance a pokusit se je přemluvit k rozhovoru. Super dobový dokument z doby, kdy se skutečně o základně ještě moc nevědělo. Pokud se na něj někdo podívá teď, pochopitelně se unudí. I když jsem viděl lepší (novější) dokumenty, tento mě bavil, protože se rád podívám na racionální myšlení a způsob prokazování, než jen na pseudoreálné záběry domací VHS a povídačky z třetí ruky..... 70% http://www.youtube.com/watch?v=ws3TZVSzYdc(7.1.2012)

Výborný dokument postavený na pravdě oblasti AREA51.Zaměstnavatelé,oblast,senzory pohybu v oblasti 40mil,security,v noci podivuhodná letadla a zajímavé světla s kterýma se jen tak nepotkáváme a vše utajený,ale proč?Můžeme se jen zamyslet,ale vládní zařízení jen tak nějakou informaci z ruky nepustí.Dokument,který si na nic nehraje.(7.2.2012)

• Phantom

Dokument o legendárnej oblasti 51,nie je ničím výnimočný a miestami nezaujímavý a nudný,nakoľko sa jedná o tému vdačnú,je to dosť smutné.Celý čas nás tvorcovia snažia presvedčiť že objasnia niečo veľké a pri tom nám len povedia všetko čo už vieme,že AREA 51 existuje ale čo sa odohráva vo vnútri len letmo načrtnú.Tomuto sa povie,maximálne nevyužitý námet.(24.2.2012)

Pokud v dokumentech o Area 51 hledáte informace o malých zelených mužíčcích, tak věřte, že tady hledat nemusíte :) Tento dokument má za cíl spíš poodhalit tajemství přísného zabezpečení této země nikoho.(31.8.2009)

Pred pozretím tohoto dokumentu som si čítal komentáre užívateľov a musím povedať, že v podstate mali pravdu. Dozvieme sa akurát o nejakých zabezpečovacích systémoch v okolí základne a jedna krátka výpoveď bývalého zamestnanca. Inak nič zaujímavé. Ale pretože ja som nevedel takmer nič o oblasti 51, tak dávam 3*(5.3.2010)

Konečně pořádný dokument o oblasti 51 a létajících talířích, konečně prokázaný materiál. O tom, že tam testují nová letadla, motory apod. Otázka z ní: odkud mají materiály, technologickou inspiraci? Chce to druhý díl.....tentokrát by tam mohli být zelení mužíčci. Solidní dokument, který si na nic nehraje....(17.1.2011)

• Pitrsss

Bydlet v USA, tak zažaluji tvůrce za to, že mi ukradli 45 minut života. Chtěl jsem se dozvědět, co se děje v oblasti 51 a dozvěděl jsem se, že oblast 51 existuje. Škoda, že na to tvůrci potřebovali tři čtvrtě hodiny, stačil by krátký novinový článek. 15%(2.10.2010)

• 90909

Vlastně jsem se nic nového nedověděl, nic mě nepřekvapilo.(28.12.2009)

• benny159

Nedozvedel som sa nič, čo by som už predtým nevedel. Nudné a v podstate to o Oblasti 51 nič nepovedalo. Zbytočný dokument.(13.11.2010)

• whoof

kouká se na to sice moc hezky, ale nedozvíme se vubec nic, mimo toho, že je nějaka základna v Nevadě kde se vyvíjejí čupr stíhačky a nikdo tam nesmí. Výpovědní hodnota je uplně o ničem, v podstatě bych se podtrhl pod komentář Flippera, ten řekl všecko.(2.7.2010)

• d.u.f.f.y

Tohle se může líbit snad jen amíkům. "area 51" je vyslovena snad stokrát ... nic jsem se nedozvěděl... škoda komentovat(2.2.2012)

• cobraSK

čakal som, že sa dozviem niečo o oblasti 51. Dozvedel som sa to, že som sa nedozvedel vlastne nič. Strašná nuda.(31.3.2012)