Tohle jsem já... (TV seriál)
Rodinný
Česko, 1999, 8x13 min
Jiří Vanýsek, Eugen Sokolovský ml.Hrají:
Jana MusilováObsah
Roman. Roman si před spolužáky ve třídě vymýšlí historky o starších holkách (oficiální text distributora)
Cival
odpad!Edukativní masakr.(28.7.2010)
Karlos80
Jasně, tohle známe:-)(14.8.2009)
Aky
Nerad píšu odpad, snad i toto dalo nějakou práci.(9.11.2011)
triatlet
Viděl jsme díl Ruda. Nepochopil jsem záměr tvůrců...(29.4.2012)
Vojtino
Ono to neni zas tak strašný, kdyby to bylo natočeno jinak, nějaký příběhy by mohli být vážně dobrý. Jenomže tady je všechno strašně nepřirozený, otřesný dialogy (to co občas nějaký z teenagerů pronese je vážně za hranicí toho, co se ještě dá zkousnout) a jak už to tak v Česku bývá, všichni dětští herci jsou naprosto otřesní. Ale jak píšu, nebylo to zas tak děsný, sice se to nedá brát vážně, ale pravidelně jsem na to koukal a docela mě to i bavilo.(6.9.2010)
Vlkys
odpad!To si člověk zapne televizi k jídlu a málem vrhne. "Už ses někdy líbal?" "Jasně, spoustakrát!" "Kolikrát?" "Nevím, nepočítal jsem to, ale tady se líbat nebudem, před půl hodinou tu prošel člověk!"(12.7.2010)
honajz2
odpad!No,jasnej odpad.Mě to přišlo o ničem.11 %(29.6.2010)
Pirabin
odpad!Bože!!!! Tohle byla hrůza...!!! Nevím čím začít...neuvěřitelně špatné výkony, neuvěřitelně špatný scénář, dialogy ty byli nejhorší...bože už nikdy!!!!(21.7.2010)
Burdock
odpad!Co to kua bylo??(24.8.2009)
montrose
odpad!Kdybych věděl, že se něco takového může vysílat v televizi, tak vezmu kameru, pár kámošů a natočíme plhodnotnější dílo.(12.2.2012)