Reklama

Reklama

Únos za bílého dne

(TV film)
  • Kanada Taken in Broad Daylight (více)

Obsahy(1)

Skutečný příběh dívky, která byla unesena. Díky své vnitřní síle a vyjednávacím schopnostem se nakonec Anne Slutiové podařilo zachránit. (oficiální text distributora)

Recenze (7)

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Tento film jsem zhlédla na Hallmarku a vskutku nezapomenutelný dojem z něj byl dotvářen díky "působivým" reklamám, trvajícím zhruba sedm minut a opakující se z počátku filmu zhruba po deseti minutách. Naštěstí děj byl docela poutavý, takže ani nelituji času stráveného u obrazovky. Kromě pár nelogických scén a činů ve scénáři, šlo o docela průměrně povedený thriller. Překvapil mě James Van Der Beek, jehož postava zde měla hodně daleko k té, jíž se zhostil v Dawsonově světě. Únosce ztvárnil docela věrohodně. Podobných hereckých kvalit (ne-li možná i trochu lepších) dostála unesená slečna v podání, mě zcela neznámé Sary Canning. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

První polovina filmu je docela strhující i přes zjevně chudší televizní produkci, ale závěr se rozplizne a otráví diváky klišovitými scénami ala vzpomínání na dceru nad starými fotografiemi a hračkami. /4. 9. 11./ ()

Reklama

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Nudné. Tak dlouho se nenechá chytit, a pak kvůli tý mladé žábě ho dostanou během pár dní ??? - blbost. Nevěřím, že to bylo podle skutečné události. To je zas trik produkce. ()

Karush 

všechny recenze uživatele

Obsahovalo to samozrejme nelogické scény a aj menšiu dávku filmového klišé. Je to ten typický šablónový únosový príbeh, ktorý prekvapí pomerne nečakaným zvratom na záver. Celkovo to bolo príjemné prekvapenie, ktoré na jedno pozretie určite nikomu neublíži a navyše televízne spracovanie nebolo až tak viditeľné. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama