Reklama

Reklama

Pýcha národa

  • USA Nation's Pride
všechny plakáty
Trailer
Krátkometrážní / Válečný
USA, 2009, 6 min

Obsahy(1)

Fiktivní trailer k neexistujícímu filmu, uvedenému v Tarantinově Hanebných panchartech. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (168)

flanker.27 odpad!

všechny recenze uživatele

T+R si můžou kecat co chtěj, ale je vidět, že o Goebbelsově způsobu propagandy vědí velké černé v tunelu. Goebbels (BTW ten šašek ve filmu o traileru mu neni podobnej ani z rychlíku) se přímému zobrazování probíhající války naprosto zásadně vyhýbal, tu nechal tvořit o Fridrichu Velikém, tu nechal po(u)pravit Žida Süsse, tu se obrátil k Napolenským válkám. A černobílá k dobovosti nestačí. ()

Xeelee 

všechny recenze uživatele

Proč je komentář anglicky? A taky mi vadily speciální efekty a moderní kamera. Spíš bych uvítal, kdyby to působilo realisticky. Jinak je to docela milej počin. To prostě musí bejt skvělý, koukat se celej film, jak náš hrdina na sto a jeden způsob kosí Amerikány :-) Hlavně když člověk na premiéře sedí poblíž Hitlera :-D Na DVD k panchartům by mohli dát jako bonus záběry, který natočili kvůli promítání ve filmu. | ► Stolz der Nation ()

Reklama

wosho 

všechny recenze uživatele

Nebýt Hanebných panchartů tak opravdu neví, co bych si o Pýše národa mohl tak myslet (snad to, že Eli Rotho si asi rád hráje na nácka, byť má ksicht výstavního obyvatele gheta v Polsku v roce 1942:-)). Takto to beru jako bonbonek skvělého filmu a důkaz, že Tarantino má svého psíka Rotha opravdu rád a snaží se ho co nejlíp prostrčit k režírování. Takže Pýcha národa je prakticky filmem o jejich nesmrtelném přátelství, které snad nedopadne jak kamarádičkoství Hitlera a Röhma-http://cs.wikipedia.org/wiki/Ernst_R%C3%B6hm ()

MickeyH. 

všechny recenze uživatele

Jak je vidět, mnoho uživatelů čsfd netuší proč tento film vznikl. Asi si neumí přečíst ani ten text v sekci "obsah". To je škoda, protože snad jen kvůli tomu to má tak špatné hodnocení. Pokud se má tento film posuzovat zvlášť, tak opravdu není moc ohromující, ale podíváme-li se na to ze širšího pohledu, pak film splnil účel a pro mě je to skvělá práce, kterou Eli R. s bráchou zmákli a tím se tak mohli podílet na Panchartech, což je daleko větší dílo. ()

Wysch 

všechny recenze uživatele

"Hello, Hitler? I want to surrender!" Propaganda a parodie na ni? Když už, tak prosím aspoň řemeslně s vkusem, tady chybí aspoň nějaká koncepce filmového postupu, kamera je rozkejvaná, není tu žádný detail, prostě to působí jako narychlo zplichtěnej krátkometrák, kterej měl za úkol se vyskytnout v jiném filmu a něco tam ukázat. Vtip to vlastně jako že má, parodie to je, ale tak moderně natočená, že to nejde brát ani jako pokus o nacistickou propagandu. Ještě, že v Panchartech si Daniel Brühl, když to sledoval, pořád protíral oči. Já dělal to samý. Šest minut, z toho tři mě nudily. Hm? [na DVD s Pancharty] ()

Galerie (12)

Zajímavosti (5)

Reklama

Reklama