Reklama

Reklama

Pýcha národa

  • USA Nation's Pride
všechny plakáty
Trailer
Krátkometrážní / Válečný
USA, 2009, 6 min

Obsahy(1)

Fiktivní trailer k neexistujícímu filmu, uvedenému v Tarantinově Hanebných panchartech. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (168)

The Viper 

všechny recenze uživatele

Eli byl vždycky jiný....v 6ti minutách pohřbívá Tarantinovi propagandistické sračky. Tohle by si zasloužilo plnohodnotný film, ovšem vzhledem k tomu, že by to drtivou lidí donutilo k pláči a zvracení z toho že jejich američtí hrdinové padají jeden po druhém, tak by se tomu stejně dobrého hodnocení/kritice nedostalo. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Ehhh.. A to mělo být co? Brühl coby übersniper kosí z kostelní věže kdesi v Itálii zástupy Amíků. Používá k tomu normální pušku bez optiky... Amíci chtěj věž odtřelit, ale hlavní velitel ji hájí coby slavnou památku a tak to na věž perou všichni jen z thompsonů až renesanční omítka lítá... A Brühl je kosí a kosí až je dokosí a je konec... Na trailer je to moc dlouhé, na ostatní moc krátké. ...Tarantina jsem ve filmu nezaregistroval. * * ()

Reklama

wosho 

všechny recenze uživatele

Nebýt Hanebných panchartů tak opravdu neví, co bych si o Pýše národa mohl tak myslet (snad to, že Eli Rotho si asi rád hráje na nácka, byť má ksicht výstavního obyvatele gheta v Polsku v roce 1942:-)). Takto to beru jako bonbonek skvělého filmu a důkaz, že Tarantino má svého psíka Rotha opravdu rád a snaží se ho co nejlíp prostrčit k režírování. Takže Pýcha národa je prakticky filmem o jejich nesmrtelném přátelství, které snad nedopadne jak kamarádičkoství Hitlera a Röhma-http://cs.wikipedia.org/wiki/Ernst_R%C3%B6hm ()

tomtomtoma 

všechny recenze uživatele

Poměrně zajímavá ukázka fiktivního filmu nacistické filmové produkce o oslavě chrabrosti německého vojáka, který sám odolává přesile. A řady zpupných nepřátel řídnou, mrtvoly se kupí, vysřelené nábojnice se hromadí a chrabrý Němec odolává. I když za velkého přispění velké kulturněhistorické uvědomělosti Spojenců, kteří za žádnou cenu nechtěli zničit starobylou historickou stavební památku, sloužící k jejich likvidaci. ()

MickeyH. 

všechny recenze uživatele

Jak je vidět, mnoho uživatelů čsfd netuší proč tento film vznikl. Asi si neumí přečíst ani ten text v sekci "obsah". To je škoda, protože snad jen kvůli tomu to má tak špatné hodnocení. Pokud se má tento film posuzovat zvlášť, tak opravdu není moc ohromující, ale podíváme-li se na to ze širšího pohledu, pak film splnil účel a pro mě je to skvělá práce, kterou Eli R. s bráchou zmákli a tím se tak mohli podílet na Panchartech, což je daleko větší dílo. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (5)

Reklama

Reklama