Reklama

Reklama

Pýcha národa

  • USA Nation's Pride
všechny plakáty
Trailer
Krátkometrážní / Válečný
USA, 2009, 6 min

Obsahy(1)

Fiktivní trailer k neexistujícímu filmu, uvedenému v Tarantinově Hanebných panchartech. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (168)

P/\/EL 

všechny recenze uživatele

Němci by nic takovýho v tý době nebyly schopný natočit....takovej styl střihu-montáže se objevil až v 60. letech.....ale jasně, nejvtipnější na tom celym neni vyřezanej háknkrojc do podlahy, ale to, že v reálu by se Američani s nějakou historickou památkou určitě nepárali... :))) Viděl sem filmovou verzi i ten kraťas...mimochodem....Už v samotnym filmu mi to přišlo jako nadsázka.....ale v pohodě.. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Nemám nič proti trailerom na neexistujúce filmy. Nápad točiť upútavky na snímky, ktoré nikdy neexistovali, sa mi zdá dokonca celkom zábavný. Zopár takýchto kúskov z retro horrorového projektu "Grindhouse" som si hodne obľúbil. No táto vec, "Pýcha národa", ma vôbec neoslovila, ani nepobavila. Nacistický vojak na kostolnej veži, čo presne mierenou streľbou likviduje zástupy amerických vojakov. V réžii Eliho Rotha je aj tých necelých sedem minút neznesiteľná nuda. ** ()

Reklama

MickeyH. 

všechny recenze uživatele

Jak je vidět, mnoho uživatelů čsfd netuší proč tento film vznikl. Asi si neumí přečíst ani ten text v sekci "obsah". To je škoda, protože snad jen kvůli tomu to má tak špatné hodnocení. Pokud se má tento film posuzovat zvlášť, tak opravdu není moc ohromující, ale podíváme-li se na to ze širšího pohledu, pak film splnil účel a pro mě je to skvělá práce, kterou Eli R. s bráchou zmákli a tím se tak mohli podílet na Panchartech, což je daleko větší dílo. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Ehhh.. A to mělo být co? Brühl coby übersniper kosí z kostelní věže kdesi v Itálii zástupy Amíků. Používá k tomu normální pušku bez optiky... Amíci chtěj věž odtřelit, ale hlavní velitel ji hájí coby slavnou památku a tak to na věž perou všichni jen z thompsonů až renesanční omítka lítá... A Brühl je kosí a kosí až je dokosí a je konec... Na trailer je to moc dlouhé, na ostatní moc krátké. ...Tarantina jsem ve filmu nezaregistroval. * * ()

flanker.27 odpad!

všechny recenze uživatele

T+R si můžou kecat co chtěj, ale je vidět, že o Goebbelsově způsobu propagandy vědí velké černé v tunelu. Goebbels (BTW ten šašek ve filmu o traileru mu neni podobnej ani z rychlíku) se přímému zobrazování probíhající války naprosto zásadně vyhýbal, tu nechal tvořit o Fridrichu Velikém, tu nechal po(u)pravit Žida Süsse, tu se obrátil k Napolenským válkám. A černobílá k dobovosti nestačí. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (5)

Reklama

Reklama