Holky se učí výtvarnému designu a při té příležitosti se nás snaží v řadě nenavazujících skečů trochu pobavit i přivzdělat. Daří se jim to zcela průměrně a tak si po dovu dílech nedokázali zajistit mou účast na dalších eskapádách.(18.9.2009)
Zdá se, že japonská mládež nemá mezery pouze ve fyzice, chemii a tělesné výchově, ale též ve výchově výtvarné. Z anime, která se tyto mezery „snaží“ zacelit, jsou mi slečny ze třídy uměleckého designu nejsympatičtější. Pravda, složení dívčí družiny není z nejoriginálnějších (hyperaktivní, roztomilá, roztržitá, vyspělá a tajemná), ale ještě se mi nepřejedlo natolik, aby mi vadilo (pro tajemné mám navíc slabost). Oproti Skicáku, v němž též vystupuje skupina dívek, které se věnují výtvarnému umění, se GA na výtvarno podstatně více zaměřuje i po teoretické stránce, je naučnější a více komediálně stylizovaná. Právě v posledním jmenovaném je kámen úrazu; nebýt jeho, přihodil bych hvězdu. Některé momenty, kupříkladu Kisaragin surrealistický sen, se totiž opravdu povedly. 6+/10(17.10.2009)