Reklama

Reklama

Vášnivý jedlík

(pořad)
  • USA Man v. Food

Adam Richman cestuje po Americe a všude si dává do nosu. Není to žádný troškař! Mladý muž, jehož koníčkem i soupeřem je jídlo, v různých koutech Spojených států ochutnává lokální speciality. Než ale začne soutěžit a zdolávat danou gastronomickou kreaci, ochutná v každém nově navštíveném městě i tamější život. Navštíví nejen nejlepší místní restaurace, ale najde i nejlepší obchody, nejlidnatější tržiště a místa, kde se zažije nejvíc legrace. Seznámí nás také s kulturou dané obce a se zvyky jejích obyvatel. (TV Spektrum)

(více)

Recenze (72)

pytlik... odpad!

všechny recenze uživatele

Leckomu by mohlo přijít divné, že pořad, ve kterém se akorát chlap půlhodiny cpe jídlem a nic jiného se neděje, místní uživatelé hodnotí tak vysoko, ale je nutné si uvědomit: 1. když může forest gamp na zdejší databázi dosáhnout na 95%, proč by tohle o chlup horší (nebo lepší?) veledílo nemohlo mít 72% 2. tahle podívaná má i nezanedbatelné pedagogické hodnoty, mnohým tlouštíkům totiž vezme chuť k jídlu, půl dne nejsou schopni nic pozřít, protože existuje jen málo nechutnějších věcí na světě než sledovat poněkud odporného týpka, jak do sebe kvůli získání trička láduje neuvěřitelná kvanta jídel takových kvalit, že by způsobily kočičce s pejskem pořádný mindrák, protože vedle nich působí jejich dort jako homogenní strava zcela bez fantazie. A nedosti na tom, aby si i ucho přišlo na své, hlavní protagonista provází pořad skutečně vypečenými hláškami, jako že např. osmipatrový hamburger je dokonalá "masová Mona Liza", nebo že na óbrstejku se nachází "plísňovosýrová Niagara", čímž spolehlivě obohatí spánek člověka o pár kvalitních nočních můr. 3. člověk už nikdy nemusí používat fintu "prst do krku", stačí si vzpomenout na lahůdku milkšejk s rozmixovaným koláčem, který se nepije, ale jí, a jde to krásně a úplně samo 4. i kdyby byl život divákův sebenudnější, v průběhu sledování pořadu mu začne připadat velmi zajímavý a barevný 5. pořad je vhodný i pro diváky se slabším srdcem, neboť o jediné (a vcelku malé) vzrušení se postará nejistota, jestli Adam na konci hodí šavli nebo né ()

Lukaso1 

všechny recenze uživatele

Pokud milujete jídlo a přežírání se tak jste právě našli pořad pro Vás. Jeho průvodce si jídlo neuvěřitelně užívá a jen opravdu silný jedinec u televize nebude nic jíst. Navíc je neuvěřitelně pozitivní a nedá se po pořadu odejít s jinou než skvělou náladou. Snad se dočkáme 2 řady, už teď polykám sliny.:-) ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Čože?! Tak vysoké hodnotenie pre titul, ktorý má skoro nulovú filmársku hodnotu? Obézny, "Vášnivý jedlík" Adam Richman (*16.5.1974) cestuje krížom krážom rozľahlou americkou krajinou, má plnú hubu nudných hlášok a hlavne vysokokalorickej, nezdravej žranice. Vymetá so svojim kameramanom lacné reštaurácie, kde vždy do seba naláduje, čo vládze. Popri tom sa mastí po vypasenom bruchu a spokojne pomľaskáva. * ()

Doktor_Zeus 

všechny recenze uživatele

Ten chlap má nejlepší povolání na světě a je vidět, že ho to řádně baví a žádný výzvy se nelekne, ikdyž jde třeba o to, aby sežral kuřecí křídla v atomický omáčce, která je 40 krát pálivější než jalapeňos a musí před tím podepsat, že to řere na vlastní nebezpečí, protože často nastávají, lidem kteří třeba jen jednou ochutnají jeden kousek, vážné zdravotní komplikace. A jaký asi bylo to pak vyhodit ven řití? Nebo si dáte 7 kilo zmrzliny? ()

zodiak217 

všechny recenze uživatele

Jeden z mojich naj-najobľúbenejších programov. Milujem pozerať sa na toľko úžasného, nezdravého jedla. I keď viem, že je také nezdravé aj tak túžim ochutnať ho vyzerá to úžasne a je to naviac prvý program, ktorý som videl a nebol len o varení, ale hlavne o jedení. Naprosto úžasné. Strašne rád sa naň pozerám a Adam Richman je jednoducho KING! ()

Galerie (2)

Zajímavosti (5)

  • Adam Richman sa pred každou výzvou snaží nejesť a zároveň nepiť minimálne jeden deň. Po každej výzve strávi minimálne hodinu na bežiacom páse. (Greenpeacak)
  • Logo relácie je takmer totožné s logom, ktoré používa istá reštaurácia v Mexico City s tým rozdielom, že namiesto kuracieho stehna drží šálku kávy. (Greenpeacak)
  • Po skončení seriálu Adam Richman údajně zhubnul asi 27 kg. (Lumberjack)

Reklama

Reklama