Reklama

Reklama

Vášnivý jedlík

(pořad)
  • USA Man v. Food

Adam Richman cestuje po Americe a všude si dává do nosu. Není to žádný troškař! Mladý muž, jehož koníčkem i soupeřem je jídlo, v různých koutech Spojených států ochutnává lokální speciality. Než ale začne soutěžit a zdolávat danou gastronomickou kreaci, ochutná v každém nově navštíveném městě i tamější život. Navštíví nejen nejlepší místní restaurace, ale najde i nejlepší obchody, nejlidnatější tržiště a místa, kde se zažije nejvíc legrace. Seznámí nás také s kulturou dané obce a se zvyky jejích obyvatel. (TV Spektrum)

(více)

Recenze (72)

BoPo 

všechny recenze uživatele

Pokiaľ chcete nahliadnuť do americkej kultúry, tak aj toto môže byť jedna z ciest. Dostať poriadny nášup, nažrať sa až Vám budú slzy tiecť, mať na tanieri niečo o hmotnosti novorodenca. Adam Richman nie je moderátor, nie je to gurmán. Je to muž ktorý vyzval na súboj Jedlo, súpera ktorý Vám nič nedaruje. ()

biopanic 

všechny recenze uživatele

"Jedzte kravský trus. Desať miliárd múch sa nemôže mýliť". Adam Richman nám to parádne natiera. Bezodný žalúdok a ego býka ručia za efektnú show. Snáď nie je človeka, ktorý by sa nespýtal "kam to všetko ten blázon tlačí?". Dvojkilové lievance? 10 roliek sushi s habanero papričkami? A prečo nie? Žijeme len raz a doláriky nám z neba len tak nepopadajú. V každom prípade, pri sledovaní programu dbajte na dostupný prísun jedla:) Inak vám hrozí, že začnete vystrájať a skončíte o tretej ráno nadávajúc na benzínke... ()

Reklama

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Obžerství v přímém přenosu. Nevím, co si kdo z takové "show" odnese, ale mě baví sledovat, jak se ti blbci přecpávají samými těmi extra chlapskými jídly většinou ve speciálních mega porcích. Takže, kdo chce vidět, jak do sebe nějaký blbec nasouká pět kilo žrádla a nepobleje se, má jedinečnou příležitost. Zároveň seriál mapuje americké fastfůdové pohostinství. Máme tak dvě možnosti, radovat se, že naše stravovací návyky jsou ještě jakžtakž nebo závidět, jak si tam prostě žerou. ()

Marrty3 

všechny recenze uživatele

V práci jsme tohoto šílence začali sledovat každý den. Jeho cestování po US a baštění kdejakých "dobrot" nás okamžitě zaujalo. Co zvládne tento člověk, je opravdu nadlidský výkon. Je občas vidět, že už toho má víc než dost, přesto svůj boj nikdy nevzdá. Na to kolik toho (zřejmě hlavně toho nezdravého) nevypadá ani nijak extrémně vykrmeně. Jako fanda jakéhokoliv kulinářství jsem si tento pořad velmi oblíbil a každý den jsem zvědav čím mě Adam opět překvapí. Prozatím nejlepší televizní show s jídlem, kterou jsem kdy viděl. Ok, ještě se dá brát v potaz toto, ovšem pouze US verze, ta česká byla mnohem slabší. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Čože?! Tak vysoké hodnotenie pre titul, ktorý má skoro nulovú filmársku hodnotu? Obézny, "Vášnivý jedlík" Adam Richman (*16.5.1974) cestuje krížom krážom rozľahlou americkou krajinou, má plnú hubu nudných hlášok a hlavne vysokokalorickej, nezdravej žranice. Vymetá so svojim kameramanom lacné reštaurácie, kde vždy do seba naláduje, čo vládze. Popri tom sa mastí po vypasenom bruchu a spokojne pomľaskáva. * ()

Galerie (2)

Zajímavosti (5)

  • V restauraci Munchies 4:20 Cafe, kde měl za úkol sníst 10 extrémně pálivých kuřecích křidélek „Fire in your hole“, se Adam Richman dostal do ohrožení života, když kuchaři do omáčky přidali celou láhev extraktu z Ghost chilli pepper, jednu z nejpálivějších substancí na světě s pálivostí v řádu milionů jednotek Scoville, ve snaze ho pokořit. Po zkonzumování pouhých dvou křidélek mu otekl jazyk i dýchací cesty a téměř se začal dusit. (vojtaruzek)
  • Po skončení seriálu Adam Richman údajně zhubnul asi 27 kg. (Lumberjack)
  • Adam Richman sa pred každou výzvou snaží nejesť a zároveň nepiť minimálne jeden deň. Po každej výzve strávi minimálne hodinu na bežiacom páse. (Greenpeacak)

Reklama

Reklama