Reklama

Reklama

Vášnivý jedlík

(pořad)
  • USA Man v. Food

Adam Richman cestuje po Americe a všude si dává do nosu. Není to žádný troškař! Mladý muž, jehož koníčkem i soupeřem je jídlo, v různých koutech Spojených států ochutnává lokální speciality. Než ale začne soutěžit a zdolávat danou gastronomickou kreaci, ochutná v každém nově navštíveném městě i tamější život. Navštíví nejen nejlepší místní restaurace, ale najde i nejlepší obchody, nejlidnatější tržiště a místa, kde se zažije nejvíc legrace. Seznámí nás také s kulturou dané obce a se zvyky jejích obyvatel. (TV Spektrum)

(více)

Recenze (72)

BoPo 

všechny recenze uživatele

Pokiaľ chcete nahliadnuť do americkej kultúry, tak aj toto môže byť jedna z ciest. Dostať poriadny nášup, nažrať sa až Vám budú slzy tiecť, mať na tanieri niečo o hmotnosti novorodenca. Adam Richman nie je moderátor, nie je to gurmán. Je to muž ktorý vyzval na súboj Jedlo, súpera ktorý Vám nič nedaruje. ()

Suzie05 

všechny recenze uživatele

Ten chlap (tušim, že se jmenuje Adam) je fakt jako popelnice. Ještě jsem neviděla ani jeden jediný díl, ve kterém by pokrm pokořil jeho. A taky musím uznat, že ty jídla vypadají božsky (asi tak i chutnají) a dokonce i já, což mi není vůbec podobné, bych je do sebe možná nasoukala nebo se o to alespoň pokusila. =) ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Čože?! Tak vysoké hodnotenie pre titul, ktorý má skoro nulovú filmársku hodnotu? Obézny, "Vášnivý jedlík" Adam Richman (*16.5.1974) cestuje krížom krážom rozľahlou americkou krajinou, má plnú hubu nudných hlášok a hlavne vysokokalorickej, nezdravej žranice. Vymetá so svojim kameramanom lacné reštaurácie, kde vždy do seba naláduje, čo vládze. Popri tom sa mastí po vypasenom bruchu a spokojne pomľaskáva. * ()

Doktor_Zeus 

všechny recenze uživatele

Ten chlap má nejlepší povolání na světě a je vidět, že ho to řádně baví a žádný výzvy se nelekne, ikdyž jde třeba o to, aby sežral kuřecí křídla v atomický omáčce, která je 40 krát pálivější než jalapeňos a musí před tím podepsat, že to řere na vlastní nebezpečí, protože často nastávají, lidem kteří třeba jen jednou ochutnají jeden kousek, vážné zdravotní komplikace. A jaký asi bylo to pak vyhodit ven řití? Nebo si dáte 7 kilo zmrzliny? ()

Lukaso1 

všechny recenze uživatele

Pokud milujete jídlo a přežírání se tak jste právě našli pořad pro Vás. Jeho průvodce si jídlo neuvěřitelně užívá a jen opravdu silný jedinec u televize nebude nic jíst. Navíc je neuvěřitelně pozitivní a nedá se po pořadu odejít s jinou než skvělou náladou. Snad se dočkáme 2 řady, už teď polykám sliny.:-) ()

Galerie (2)

Zajímavosti (5)

  • V priebehu prvej série dosiahol Richman proti jedlu skóre 11:7, v druhej 13:7 a v tretej 12:8. (Greenpeacak)
  • Logo relácie je takmer totožné s logom, ktoré používa istá reštaurácia v Mexico City s tým rozdielom, že namiesto kuracieho stehna drží šálku kávy. (Greenpeacak)
  • Adam Richman sa pred každou výzvou snaží nejesť a zároveň nepiť minimálne jeden deň. Po každej výzve strávi minimálne hodinu na bežiacom páse. (Greenpeacak)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno