Reklama

Reklama

The Loved Ones

  • Slovensko Milovaní (festivalový název)
Trailer 2

Obsahy(1)

Příběh mapuje osud mladého středoškoláka Brenta (Xavier Samuel). Brent se díky rodinné katastrofě a neustálé konfrontaci z matčiny strany uzavírá do sebe. Nemůže se zbavit pocitu viny z tátovy smrti, zažívá emoční kolapsy a pomáhá si marihuanou a metalovou hudbou. Jeho dívka Holly se mu snaží co nejvíce pomáhat. Je to milá starostlivá slečna nohama pevně na zemi a právě ona je důvodem, proč je Brent surově unesen. Když se probudí z bezvědomí, čeká ho pohled na zrcadlovou disko kouli, injekční stříkačky, elektrickou vrtačku a jeho ctitelku, která neskousla, že jeho přítelkyně není ona. Brenta čeká noc hrůzy plná mučení a beznaděje. (Zeck)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (299)

Krouťák 

všechny recenze uživatele

Another really fucked up family... Slušná porce (pro mě nové odnože) brutality a WTF momentů. Bohužel se v mých očích Loved Ones, The snaží až příliš okatě posouvat hranice teroru někam dál (jiným směrem ?), než tomu bylo u podobných filmů - za všechny mě napadá asi Martyrs. I když ta slabá hodinka a půl uběhla nečekaně rychle, nemám sebemenší chuť to někdy v budoucnu vidět znovu - 40%. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

No, nebudeme přehánět. Zase tak úžasné veledílo to nebylo. 4x jsem se od srdce zasmál. Úvod do děje působí superamatérským dojmem. Když má dojít k řežbě, tak kamera nenápadně koukne jinam. Vychválení si zaslouží pouze veškerá hudba, která byla dle mého neodborného názoru zvolena ideálně. Dále se mi strašně líbilo, že frajer s propíchnutými chodidly a do hlavy vyvrtanou dírou dovedl bolest zcela ignorovat a prakticky nebyl ničím limitován. Celkově se mi film moc nelíbil. Je to taková netradiční kombinace totálně debilní teenagerské sračky a solidního horůrku. Bohužel, ta hororová složka nijak výrazně nepřevyšuje tu sračkoidní teenagerskou. Je opravdu hrozně špatná. I na protinožce. Navíc mě neuvěřitelně sral hlavní hrdina, a to přežití jsem mu příliš nepřál. Dávám tak slabé 2*, jak jen je to možné. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

,,TY JSI MŮJ PRINC, PROTO NEMŮŽU MÍT NIKOHO JINÝHO! ...TATI.“....... /// Brent je obyčejnej kluk. V autě zabil tátu, poslouchá heavy metal a na školní ples jde s Holly. Aspoň si to myslel, než ho kdosi uspal chloroformem (upozorňuji přátele Zelenýho údolí, že to pěkně vodsere i jeho pes). Pak už je to klasika: Lola je krásná jak obrázek (bude mít pro ni Brent pochopení?) a zdá se být (s taťkou) výborná hostitelka (Bystroočka by mohla vyprávět). Problém může způsobit její záliba v ... BUDEŠ MOJE PRVNÍ VRTÁNÍ (ne milé děti, se sexem to nemá nic společnýho). Celkem dobrá muzika, zajímavá ,,sado“ akcička, trocha hnusu a utrpení a ujištění, že sadomasochistický píče jsou (téměř) nesmrtelný. A pak že se nemotáme v kruhu. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Přemejšlím, co Ti dám lásko k Valentýnu. 2.) Nevím, jaký to je chcát ,,pod tlakem“. 3.) Chystám se točit snuff film. 4.) Thx za titule ,,DJCuBiCk“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ ** ()

larelay 

všechny recenze uživatele

Vyborny, takmer nemy film o trosku sibnutuckej Lolinke a trosku sibnutuckom oteckovi, s trosku pripecenou maminkou s uvarenym mozockom :D Naozaj vynikajuci film, ktory vas pohlti hudbou, atmosferou a celkom aspon pre mna, novymi praktikami mucenia a zvrhlosti, ktore su vsak podavane velmi prijatelnym sposobom. Chvalim ruzovucku Lolu, bola vynikajuca! "You are my first drilling". Yeah! Lolinka je drsna kocka, sla by som s nou na pivko :D ()

lillien 

všechny recenze uživatele

Zábavná teen- emo podívaná o tom, jak se tatínkova holčička umí rozčílit, když jí odmítnete doprovod na maturák. Domácí večírek neměl chybu. Místy mně opravdu trnuly zuby, když jeblá pizda s pomateným fotříkem opečovávali hosta. To bylo velmi nápadité a závěr skvěle gradoval. Je fakt, že mě překvapila chlapcova výkonnost s jakou činorodě jednal i tehdy, když mu lebkou dvakrát projel vidiový vrták, ale uznávám, že nejsem neurochirurg, abych mohla objektivně soudit. Na tyhle holky s postavou "krev a mlíko" si každopádně dávejte raději pozor. Aby se to náhodou jako u téhle holčičky nesoustředilo hlavně na tu krev. Váhala jsem mezi 4 a 5, nakonec palec nahoru ještě za soundtrack, který k těm situacím skvěle sedí. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (7)

  • Xavier Samuel hrá v hlavnej úlohe 17-ročného stredoškoláka. V dobe natáčania mal však už 26 rokov. (Jello Biafra)
  • Brent (Xavier Samuel) má nad svojou posteľou zavesený obal z prvého albumu skupiny Metallica s názvom "Kill' Em All". Je na ňom kladivo v kaluži krvi - odkaz na ďalší dej. Taktiež tam má plagát k albumu "Amnesiac" od anglickej kapely Radiohead. (lackroon)

Reklama

Reklama