Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bývalý pašerák Remy Marco má problém s bankármi, perspektívnym zaťom a štyrmi mŕtvolami, ktorých pôvod dokáže vysvetliť iba ťažko. (nessbeal)

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

Flego 

všechny recenze uživatele

Nie je jednoduché urobiť z pašeráka alkoholu legitímneho obchodníka, ani vysporiadať sa s dcérinim ženíchom - policajtom a už vobec nie natrafiť na štyri mrtvoly vo svojom dome... Tieto nástrahy číhajú na Remyho Marca v podaní ako inak skvelého E.G.Robinsona. Príjemná zábava. ()

liquido26 

všechny recenze uživatele

Gangster Remy Marco, který za prohibice vařil na černo pivo se po jejím skončení rozhodl stát se legitimním obchodníkem a distribuovat své pivo legálně. Bohužel to má jeden háček - jeho pivo se nedá pít a nikdo se mu to neodváží říct, takže se jeho podnik octne na pokraji bankrotu. K tomu všemu se z Paříže vrací jeho dcera, která se rozhodla vdát ... za policajta. Remy se v rámci dobročinnosti rozhodne vzít k sobě na léto sirotka ze sirotčince, kde také sám vyrůstal, ale sirotek je pěknej grázl, kterýho zajímají jen doutníky a pivo. No a ještě navíc si Remyho sídlo vybere jako svůj úkryt parta gangsterů, co nedávno ukradla půl milionu a jeden z nich oddělá své kumpány a nechá je tam. ___ Zajímavé nápady ani humor této komedii rozhodně nechybí. Robinson sice hraje svou klasickou polohu gangstera, ale jeho postava je hodně odlehčená, nic ve stylu Little Caesar. Takže celkově vzato povedená komedie. ()

Reklama

Wiliem 

všechny recenze uživatele

Celkem vtipná konverzační komedie o době těsně po prohibici, kdy se se partička gangsterů, v čele s poněkud výstředním Remy Marcem (Edwardem G.), snaží zařadit se do společnosti spořádaných lidí a zanechat tak své původní profese. 75% ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama