Reklama

Reklama

Scorpions: Moment of Glory živě v Hannoveru

(koncert)
  • Německo Scorpions, The: Moment of Glory (Live with the Berlin Philharmonic Orchestra)
Hudební / Dokumentární
Německo, 2001, 108 min (Alternativní 90 min)

VOD (1)

Rocková kapela Scorpions po nahrání úspěšného alba Moment of Glory s Berlínskými filharmoniky připravila pro své fanoušky i jeho koncertní provedení. V červnu 2000 se v Hannoveru v rámci výstavy EXPO uskutečnilo společné vystoupení obou německých legend. Nová aranžmá hitů jako jsou Wind of Change, Still Loving You a dalších připravil pro společný projekt Christian Kolonovits, který berlínský orchestr během koncertu dirigoval. Následně v roce 2001 tato rockově symfonická show vyrazila na turné po Rusku a pobaltských zemích. (Česká televize)

(více)

Recenze (9)

Pompaj 

všechny recenze uživatele

Scorpions a filharmonie a sbor spolu s hvězdnými hosty, to byl geniální tah!. Moment of Glory 2x a hned 2x mě to naprosto dostalo. Úžasný počin! ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Tohle je prostě neskutečný koncert na České televizi Artu. Diváci si museli připadat jako vyvolení. ()

Reklama

subic 

všechny recenze uživatele

Jo to bylo tenkrát začátkem milénia, když velké kapely hrály koncerty společně s velkými symfonickými orchestry a postihlo to i Škorpiky a Berlínské filharmoniky. Jako dobrý, ale asi jsou ještě o něco lepší projekty než tenhle a to jsem velkej fanda Škorpiků. No byli to padesátníci, tak proč ne. Ale co mě tahalo za uši, to byly ty 3 vokalistky. ()

sskrblik 

všechny recenze uživatele

Hlas jak víno hlavního zpěváka (čím starší tím lepší). Spojení orchestrální hudby a klasického rocku = tah na bránu. Vše pěkně načančané a připavené pro hudební zážitek. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama