Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (158)

plakát

Krotitelé duchů (2016) 

Gratuliji, tohle ji zasloužilo komentář, který jsem nenapsal již roky. Už jsem dokončil hodně filmů, ale na tohle jse nešlo ani dodívat, a to jsem se snažil. Zůstaňte raději 117 minut v posteli déle, než jse nato dívat. 10%

plakát

Jak na holky (2009) 

Naprůměrný film pro teenergery. S typickým klišém atd, ale s nečím navíc, něco podobnému "faktoru X". Nějaké vynikající herecké chválit nemůžu, ale na druhou stranu je ten film podhodnocený na CSFD, takže dávám 4* a 65%. Jestli chcete sbalit holku, složte pro ní song ;).

plakát

Green Day: Awesome as Fuck (2011) (koncert) 

6 let po Bullet in Bible. 6 let zkušeností. Green Day je kapela s velkým "K". Green Day je kapela, která dokáže oslovit se svými " rebelskýma" názora masu lidí. Kdyby to měl být koncert nazvaný " The greatest hits", tak to bude delší, než trilogie Pána Prstenů, takže očívidně se nedostalo na ty největší hity Green Day, ale i tak to považuju za podařený a energii nabitý koncert ;).

plakát

Majk Spirit - Nový človek LIVE (2012) (koncert) 

Majk Spirit je jeden z mnoha uvědomilých "raperů", kdy jeho texty dávají smysl a není to slátanina typu " ku*va, pi*a". Vystoupení bylo na urovni s mnoha hosty například Suverenem a nebo Nicol. Mnoho lidí odsuzeje hip hop ( na základě, že se tam prý nadavá), ale je docela možné, že hip hop je styl, kde je ukrytá pravda.

plakát

Líbáš jako ďábel (2012) 

Pojďme být upřímní. Typické české komplexy zamilovanosti, typické nepochopení děje. A vlastně nevím o čem to bylo. Poraďte mi. Jediné zaco dávam tu jednu hvězdu je dobře hrající Jiří Langmajer, ten se mi líbil, jak to zahrál. Nepříliž záživní herci, co si podívám vetšínu herců vidím stále dokola ( možná to je mnou, ale me to nudí), málo nových tváří. Závěrem. Jak jste typická česká povaha, tak se koukněte, bude se to líbit. Jak ste jinak smyšlející "duše", připravte si rakev. Možná ji použijete:). 30%

plakát

Tajemství (2006) 

Rád bych napsal komentář k tomuto filmu. Ale byl bych v táboru těch, kteří tomu věří a obhajoval svůj názor oproti táboru, kdo nevěří. Je to každého věc, kdo tomu uvěří. Já věřím, že v tom je kus pravdy. Teď k dokumentu, bylo to podáno hezky ani trochu mě to nenudilo. Za 5* bez debaty kvůli tomu, co dokument se snaží dát :).

plakát

Coldplay: Live 2012 (2012) (koncert) 

3 slova: Show, show and show!. Jen jednu věc jsem si přál, a to ať to sakra nikdy nezkončí!. Jedna z nejelepších kapel součastnosti.

plakát

Green Day: Kulka v bibli (2005) (koncert) 

Nebyl jsem fanouškem GD, ale po albu Uno! jsem se rozhodl ( na doporučení) podívat na Bullet in a Bible. A musím přiznat, že to byla pekelná jízda. Že by upadala kvalita během koncertu, to ne, stejná energie od začátku po konec ( jestli mi barák neposkočil o par metru do leva, tak se divím), naprostá bomba, kdo neviděl, měl by . Oblíbené písničky: 2,4,511 13

plakát

Slavnostní zahájení XXX. Letních olympijských her 2012 Londýn (2012) (pořad) 

Sympatické zahájení OH. Neokradli me o pár hodin života, jak při Pekingu, nebo kde to bylo. Pěkně představené dějiny británie, vtipně podané ( The Queen a Mr. Bean), Voldemort a další. Příjemná hudba, vystupování. Už se těším na " The Closing Ceremony"

plakát

Farma (2012) (pořad) odpad!

Pořad rovný televiznímu kanálu NOVA.... "Jaky pes, takový pán".