Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Antonia "Toni" Gallo je vedoucí bezpečnosti ve skotské biotechnologické laboratoři, která  vyvíjí vakcíny. Na Štědrý den proniknou do laboratoře gangsteři  a ukradnou lahvičku obsahující smrtelný virus. Toni sleduje zločince až k domu, kde majitel laboratoře, bohatý průmyslník, tráví Vánoce s celou rodinou. Sněhová bouře se blíží a bude-li třeba, lupiči jsou připraveni virus použít. Toni ho musí získat za každou cenu... (TV Barrandov)

(více)

Recenze (3)

wodnar 

všechny recenze uživatele

Fúúúha, tak to bola iná nuda. Zdĺhavejší a neskutočne nereálny film som už dlho nevidel- Také úsmevnosti. Odporúčam k filmu počas zimy zaujímavé noviny a dobrý čaj, aby sa človek nenudil, ak sa chce dopracovať ku koncu tohoto nekonečného filmu. Celý čas človek očakáva, kedy ten vírus Madoba 2 unikne a stále nič, nič, a nič. Veď on napokon ten vírus ani neunikne. Unikne vám akurát kopa voľného času :-) Aspoňže to tak všetko dobre skončí :-) ()

karnifex 

všechny recenze uživatele

Němci! Němci, Němci, Němci! Němci se rozhodli natočit katastrofický film, ovšem patrně nesehnali tu správnou příručku nebo jim scénář napsala Rosamunde Pilcherová (prakticky se totiž jedná o žánr ´romantický film´). Děj se (jak je tomu u německých romantických filmů zvykem) neodehrává v Německu, ale ve Skotsku, jenže herci samozřejmě nevypadají jako Skotové, ale jsou to Němci jak poleno (hlavní hrdinka jako by vylétla z reklamy na Niveu!). Pro většinu normálních uživatelů je tento snímek sledovatelný pouze jako nechtěná parodie, nejlépe s partou kamarádů a spoustou piva - i když celý ho dá asi málokdo, protože jak je nudný, tak je dlouhý - sám jsem vydržel sotva hodinu.. ()

Reklama

dragonian odpad!

všechny recenze uživatele

nerealny dej, keby aj to bolo mozne, tak tie sceny su az humorne - napr. zly chlapek zisti ze v izbe dakto je..pride s rukami prekrizenymi za chrbatom - pokojne prejde dverami :)))) a otvori skrinu skade by pripadne na nho zautocili keby v nej boli, ale on neohrozeny hrdina sa ani nebrani..podobnych amatercin je vo filme vela..skoda produkcie a penazi :D a casu ()

Galerie (44)

Reklama

Reklama