Reklama

Reklama

Zpověď zabijáka

  • USA Game of Death (více)
všechny plakáty
Trailer

Tajnému agentovi CIA Marcusovi (Wesley Snipes) sa pod jeho krycou identitou bodyguarda podarí získať si bezvýhradnú dôveru nebezpečného obchodníka so zbraňami Smitha (Robert Davi). Jeho úlohou je zabiť Smitha i človeka, ktorý financuje jeho obchody, pri najbližšom odovzdávaní hriešne veľkého balíka peňazí. Ibaže na ceste tam na Smitha s Marcusom ktosi spustí vražednú streľbu a Smith skončí v nemocnici, kde potom Marcus musí čeliť niekoľkým mimoriadne brutálnym vražedným útokom. Ukáže sa, že za všetkým stojí Marcusov vlastný tím, vedený jeho bývalým chránencom Zanderom (Gary Daniels), ktorý chce jediné - peniaze! A kvôli nim neváha ísť doslova cez mŕtvoly. Zdá sa však, že pri svojich plánoch poriadne podcenil Marcusa, ktorý nemilosrdne a systematicky, krok za krokom, decimuje svoj starý tím... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (64)

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 6/10 Děj 7/10 Hudba 4/10 Akce 8/10/// +především dobrá akce a choreografie soubojů, Wesley dokazuje, že na to pořád má -slabší rozjezd, kromě Snipese to moc hvězdami nehýří, hrozná hudba/// Film jehož kvalita se dá tak nějak předvídat. Hlavní představitel netočí sice sračky, ale ani pětihvězdičkové filmy. Ty jeho se pohybují kolem 50-70%. Což taky v překladu znamená, že se na to dívat dá. Líbili se mi souboje, záporáci a občas i přestřelky. Jen mě trochu rušila všudypřítomná snaha o efektní změny obrazu (rozmazání, za šednutí, zpomalení, flashbecky atd.) Stejně tak i hudba se moc poslouchat nedala. Takže po technické stránce je to děs. Přesto jsem se na to dokoukal ze zaujetím, takže špatný film to není./// Celkem 65%/// ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Pan Snipes konečně zjistil, že jediné dvě životní jistoty (daně a smrt) ošálí pouze ve filmech, neboť na nekompromisně vysávající upíry z finančního úřadu by nestačil ani frajer Blade a jal se před nástupem trestu další role v bídném béčkovém nekasaštyku. Tentokráte z americké půdy a se snahou o moderní vizuál kamerových hrátek, který po hříchu působí mezi obstojně natočenými fighty spíše rušivě. V lochu je každá rada drahá, takže Wesley: nedívej se do očí a hleď si svého, pozor na spadlá mýdla ve sprše ve společnosti skupinky nadržených neonacistů a nezapomeň pro tyto případy na kovový pás cudnosti Leslieho Nielsena z Bláznivé střely. A hlavně, udržuj se ve stejné formě, v jaké si byl doposud, protože bych byl hrozně nerad, aby jsi se po propuštění zařadil k culíkatému kolegovi z branže, který dokáže zničit své protivníky už jen tím způsobem, že je zalehne, podobně jako na pláži dětmi postavený hrad z písku z moře vyplavená samice keporkaka. V jeho případě březí. A čekající dvojčata.. ()

Reklama

Flipnic 

všechny recenze uživatele

V podstatě naprosto průměrnej USA akčňák, který se drží maličko nad nízkorozpočtovejma srajdama, ale na druhou stranu nejde ani nijak zvlášť vysoko, žádnej "akční hardcore" to není, ale udrží pozornost, akce zabírá většinu stopáže, no a hlavně co mi na filmu sedlo, tak choreografie osobních soubojů. Střižený sice jsou, ale velice decentně tak, aby divák přesně viděl, "co komu kdo dělá" ... I když na sebe Snipes se šmejdama pořád míří bouchačkama a občas po sobě střílej, nakonec se většinou dostane na osobní souboj a zde Snipes prostě opět exceluje. Radost pohledět a člověk fakt čumí, kolik technik ten týpek ovládá a jak je strašně rychlej. Vysněný duel Gary Daniels vs Wesley Snipes se nakonec koná a není vůbec špatnej ... Danielsovy drtivý kopačky jedna za druhou a Snipesovy šíleně rychlý ruce ... Daniels jako jedinej protivník, kterej proti Snipesovi docela obstojí, no nakonec stejně skončí jako všichni oponenti předem ... Děj je fakt jednoduchej, celkově se nejedná o kdo ví co, ale ty souboje jsou fakt v pohodě ... proto ta třetí * ... ()

Andersis 

všechny recenze uživatele

Toto je příklad filmu, jednou a dost. Podstatná část příběhu se odehrává v nemocnici a v bance. Akční scény jsou zbytečně prostříhané, hlavně bitka mezi Snipesem a Danielsem si zasloužila lepší nasnímání a střih. Nejlepší výkon ve filmu patří asi Robertu Davimu a Zoe Bell, která si svou roli pěkně užívá. Snipes s Danielsem jsou standartní. Ernie Hudson má ve filmu jen malou roli kněze. Akčních scén je vskutku dost, většinou se střílí, jen zřídka se dostane na ruční práci. Sečteno a podtrženo, akční béčková jednohubka s příjemnou stopáží (bez závěrečných titulků to má 78 min) a sviže ubíhajícím dějem. ()

Lateef 

všechny recenze uživatele

Nepůsobí to tak ultralacině jako v případě posledních dobrodružství dvoumetráčka Seagala, ale zase žádné veledílo to taky není. Wesleyho vrátí zpět jedině čtvrtý Blade, ale spíš než bojová umění by měl teď trénovat kterak se vyhnout hrám ve vězeňských sprchách... Klasický akčňák jeden proti všem v jednom objektu (zde většinu stopáže v nemocnici). K dispozici pro akční vyžití budiž chodby, schodiště, výtahy, na skladě jsou bedny plné klišé a nelogických trapností (nekonečné zásobníky, když se má vystřelit, tak se nevystřelí apod.) a pro oko milovníka bojových filmů i pár osobních soubojů. Wesley pořád umí, pár technik je skutečně dobrých, i přes rychlejší střih jsem si fighty užil docela dobře. Poslední duel měl býti takovým main eventem, však v levém rohu stál Wesley a naproti němu můj oblíbený béčkový zápasník Gary, ale myslím, že takový střet skýtal mnohem větší možnosti než jsem nakonec viděl. Nu což, třeba příště. Ukázkové akční béčko, které sice vyloženě neurazilo, ale podruhé bych ho nedal. Snad jen ten druhý fight. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama