Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pohledný pětatřicátník Alex a jeho sestra Mélanie s manželem Marcem mají speciální společnost, která se zaměřuje na rozbíjení partnerských vztahů na objednávku. Jedinou etickou podmínkou je, že onen vztah musí být alespoň z jedné strany nešťastný. Vždy pomocí rafinovaných manipulací nic netušící ženu či muže přesvědčí, že pravá láska na ně čeká s někým jiným. Když se na něho obrátí bohatý podnikatel Van der Becq, jemuž se nelíbí úspěšný nápadník jeho dcery Jeanette, Alex váhá, protože vztah snoubenců je i po bedlivém prozkoumání harmonický a láskyplný. Zakázku ovšem přijme, neboť je po uši zadlužený a v patách má obřího srbského vymahače... (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (570)

Alementina 

všechny recenze uživatele

Smala jsem se vic nez u vetsiny americkych romantickych komedii. A i ta francouština je osvěžující změna. A tak jak Expendables bohate teži ze všech kliše akčního žánru, tak tohle těží ze všech kliše romantických komedií tak, až to zavání parodií. Ale nelze se nebavit, obzvláště ve chvíli, kdy Romain Duris se snaží napodobit Patricka Schwayziho... ty jeho otočky na kolenou dostaly v sedadle do kolen i mě :) ()

Nathalie 

všechny recenze uživatele

Good guys finish last. Další kolo francouzské hry "Kopni si do svého Angličana", tentokráte v surreálném prostředí Monaca. Tenhle evropský Hitch sází na charisma herců, mondénní aranžmá Monte Carla a především ztřeštěné gagy, které připomenou staromodní legraci z De Funesových filmů. Díky polskému instalatérovi, vidličce ve stehnu, nymfomanské kamarádce a dalším bizarním figurkám tak ani nevadí, že Klamač srdcí je po romantické stránce vykleštěnec. ()

Reklama

nash. 

všechny recenze uživatele

Milá a příjemně zábavná pohodovka s vysokou hladinou elegance, romantiky i humoru. Typicky francouzská a tak nějak ze života. Holka odmítne hodného, pohledného a bohatého prince, aby se mohla vrhnout do náruče prohlaného, zadluženého frajírka. Skvělou dvojkou je manželská dvojice tvořící Alexův tým. Ta filmu dodávala nejen švih, ale také humor. Bavila mě víc než poněkud fádní ústřední dvojice a občas jsem litoval, že film není o nich. Není to nic, co by člověk musel vidět podruhé, ale každopádně to byl velmi přijemně strávený večer. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - V každém případě ho políbila........ Profesionální tým pro záchranu lidských srdcí v akci. Pomáhat nešťastným párům aby se prostě nevzaly je možná trochu podivná práce, ale je to práce. Jenže pokud začnete mísit profesionalitu s vlastní zamilovaností, začnou být problémy skoro neřešitelné. Naštěstí je to komedie a tak té brutality tam moc není. Okolo 41 minuty sledují Alex (Romain Duris) a Juliette (Vanessa Paradis) na dvd film Hříšný tanec, který je vlastně v tomto příběhu několikrát k vidění. V příběhu se mi vůbec nelíbila Sofie (Héléna Noguerra), působí hodně neurvala až humusácky a její parodie na nymfomanku je trapná. Je to o (k)lamu a o lži, ale pravdu má každý ve svém srdci a jen na jedinci, jak se s tím vypořádat. CITÁT - Budu improvizovat........ Příjemná, ke konci trochu přislazená komedie, která nikoho neurazí, ale možná už ji nikdy nebudete chtít vidět. Jdu si pustit Hříšný tanec. ()

imf 

všechny recenze uživatele

Francouzi jsou v romantických komediích dvacet let za opicema, což je jedině dobře, protože narozdíl od amerických prefabrikátů se stowattovými úsměvy a vyluxovaným scénářem ještě pořád nezapomněli jak zvládnout situační i konverzační humor. Hraje se dost na jistotu, ale s dobrým nápadem do začátku (rozbíjení vztahů na objednávku), exotickým prostředím a sympatickou hlavní dvojicí si můžete dovolit jet občas na neutrál. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (5)

  • Natáčení probíhalo ve Francii, konkrétně v Monaku, na letištích Nice-Côte d'Azur a Cannes-Mandelieu nebo v hotelu Ventes Drouot v Paříži. Natáčelo se také ve městech La Turibe a Cap-Dail. (Terva)
  • Pianistku, která hraje ve filmu, si zahrála talentovaná pianistka Caroline Duris, sestra Romaina Durise. (Greg)
  • Scenárista Laurent Zeitoun dostal nápad na film na rodinné svatbě, kde si všiml, že jedna z jeho sestřenic chodí s chlapíkem, který se k ní nechová hezky. Řekl si, že by měl najmout herce, aby ty dva přiměl k rozchodu. (Coldrex)

Reklama

Reklama