Reklama

Reklama

Pokus pro dva

(pořad)
všechny plakáty
Soutěžní / Reality-TV
Československo, 1969, 10x30 min

Scénář:

Jan Pixa st.

Obsahy(1)

Scénárista Jan Pixa st. byl inspirován seznamovacím formátem pořadu v německé televizi a napsal scénář pro Československou televizi. Tři potenciální nápadníci byli odděleni od neznámé dívky stěnou a mohli jí klást otázky. Ta si na závěr jen podle typu otázek vybrala nejsympatičtějšího muže a ten jí byl představen. To samé se dělo v obráceném gardu, tedy tři ženy a jeden muž. Vítězové pořadu, vždy dva páry, poté vyhráli rekreační seznamovací pobyt. Byla jim ale ponechána svoboda, zda chtějí ve vztahu pokračovat. (sator)

(více)

Recenze (4)

sator

všechny recenze uživatele

Na pořad si vůbec nepamatuji...Scénárista dr.Pixa byl inspirován seznamovacím formátem pořadu v německé televizi a napsal scénář pro Československou televizi. Tři potenciální nápadníci byli odděleni od neznámé dívky stěnou a mohli ji klást otázky. Ta si na závěr jen podle typu otázek vybrala nejsympatičtějšího muže a ten ji byl představen. to samé se dělo v obráceném gardu, tedy tří ženy a jeden muž. Vítězové pořadu,vždy dva páry, poté vyhráli rekreační seznamovací pobyt byla jim ale ponechána svoboda zda chtějí ve vztahu pokračovat.Podle sdělení moderátora Hrubeše žádný vztah neskončil svatbou. Vlastně se jednalo o první tv reality show, dokonce byla dělána propagace tomu rekreačnímu středisku v kterém soutěžící byli.I tyhle ne úplně socialistické metody mohli být záminkou ukončení velmi populární soutěže po desátém díle bez udání důvodu. ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Socialistický predchůdce "Rande" a "Balírny" a jiných nám moc dobře známých seznamovacích soutěží z dnešní doby! ()

Reklama

Ej Hlemýžď 

všechny recenze uživatele

Vzpomínám si m.j., kdy jeden mládenec na otázku slečny, co by dělal, kdyby jeho tchán trval na tom, aby se jejich narozený syn jmenoval Paknkrác, odpověděl, že by se ho pokusil přemluvit, aby se jmenoval raději Bonifác. ()

LiVentura 

všechny recenze uživatele

Kdysi rádoby zábavní pořad, kde se mladí lidé poznávali skrze soutěž, otázky, odpovědi, sympatie. Uváděl mladý Eduard Hrubeš... ()

Zajímavosti (1)

  • Po deseti dílech přišlo i přes značný divácký úspěch nařízení pořad ukončit. (sator)

Reklama

Reklama