Za dveřmi je vrah

Pritesh Chheda

Hrají:

Amanda Brown

• Arkos

Celý film se odehrává prakticky celý pouze uvnitř jednoho domu a s několika málo herci. Děj se dost táhne a až na, možná pro někoho, originální konec, zde vlastně není nic moc zajimavého.(18.2.2010)

• Smok

Jeden dom, traja slabučkí herci a 90 minút kryštalickej nudy v neoriginálnom thrilleri s "prekvapivým" koncom a rozpočtom menším, ako moje mesačné výdavky na cigarety. Nikdy viac.(2.4.2010)

• Hunter2222

Samá žena v dome s dvoma cudzími mužmi, vonku vyčíňa sériový vrah a možno jeden z mužov je ním. Náme v skutku veľmi zaujímavý no spracovanie je katastrofálne. Vedel by som si predtsavIť tento film ako 10 minútový kraťas, ale v tomto 80 minútovom prevedení je to nuda, nuda, nuda... 20%.(26.1.2011)

Docela blbost. A to ze dvou důvodů 1) od začátku jsem věděl co se bude dít(A to se mi zas tak moc často nestává) a tak jsem nebyl ničím překvapen, a za 2) je to šílené klišé, když jsem o filmu slyšel že je to "psycho" tak jsem čekal víc a ne jen něco kde se hodinu kecá a pak 10 minut akce. Navíc herečka v hlavní roli byla tak nepříjemná že bych raději šel ven do toho deště.(4.8.2011)

Určitě se jedná o zajímavý námět. První polovina filmu byla naprosto skvělá. Správně hutnou a děsivou atmosféru doplňovala ponurá hudba a stále se opakující melodie, která mi i po skončení celého filmu visí v hlavě. Ovšem druhá polovina filmu naprosto kazí výsledný dojem. Režisér zkazil, co se jen dalo. Naprosto nesmyslně zapojil hlavní hrdinku do příběhu takovým stylem, že z ní udělal masového vraha. Ovšem v závěru se dozvídáme celou pravdu. Jak je psáno na obalu k filmu: "Nevěř nikomu". Tak přesně takový dojem má film budit. Což se celkem podařilo. Ale jak říkám, finále bylo bez napětí a jen půl hodiny zbytečných keců.(19.7.2010)

• SOLOM.

Jedna velká nuda, kde se pořád jenom kecá o ničem, nic se neděje a kromě několika minut to příjemně uspává. Osobně moc nechápu jak to DVD edice mohla uvést na trh i pod hlavičkou hororu. Protože horor tady rozhodně nenajdeme(25.2.2010)

• oveckaoa

Hodně zvláštní film čekal jsem víc spíše se jedná o takové drama a moc se tu hraje na psychiku(2.2.2010)

Prekvapil ma svojou atmosférou a hrou na psychiku, aj keď sa nejedná o americký blockbuster je veľmi kvalitne spracovaný tento filmík do trištvrte filmu. Myslím, že sa oplatí pozrieť, kto má rád hru so psychikou. Zaujímavý thriller.(7.9.2010)

• honzic

Napětí roste dobře, ale rozuzlení je nakonec docela čekané a slabé. Přesto je námět i scénář zajímavý, ale ztvárnění se moc nepovedlo. Hodnocení: 45 %(30.1.2012)