Reklama

Reklama

Khwaam jam sun... Tae rak chan yao

  • Thajsko ความจำสั้น แต่รักฉันยา (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Mladý veterinář Keng potkává svou první lásku Fai, která je sice čerstvě rozvedená, ale Kenga si už vůbec nepamatuje. Lásce pana Jamruse a paní Sompit, kteří se seznámili na internetových kurzech pro seniory, pak brání jeho nemoc a její rodina. Typická thajská romance, která vás nenechá chladnými. (MFF Cinema Mundi)

Videa (1)

Trailer

Recenze (2)

Eddard 

všechny recenze uživatele

Opravdu jsem nikdy nebyl na tyhle asijské romantické komedie/dramata... Osudová láska, roztomilý pes, milostný trojúhelník, vtipy o krkání a prdění, životní pravdy a groteskní nadsázka, to všechno zabalené ve velice sterilním, user-friendly balení... Když si k tomu přidám velice, ale velice otřesné thajské popové písně o lásce, musím si pro sebe horko těžko obhajovat ty podprůměrné dvě hvězdy. Jestli mě něco dojalo, byly to snad jen opravdu roztomilé kukuče zamilovaných seniorů. Dívat se na to dá, mnohým se to bude dost možná líbit, ale můj škopek piva to tedy není. 40% ()

Niktorius 

všechny recenze uživatele

Zasněné pohledy pod rozkvetlými stromy, zasněné pohledy v autech, zasněné pohledy v nočních ulicích, zasněné pohledy před monitorem počítače, zasněné pohledy na veterině, zasněná hudba, zasnění herci, instantně zasněný film. 50% ()

Reklama

Galerie (7)

Reklama

Reklama