Reklama

Reklama

Ve dne je redaktorka Nola Devlinová skromná šedá myška, ale po večerech se mění ve štíhlou atraktivní sloupařku Belindu Apple, která radí ženám s jejich problémy. Její články mají u nadšených čtenářek velký ohlas a náklady časopisu stoupají. Všechno jde hladce do chvíle, kdy se vedení rozhodne její sloupky vydat knižně a Belinda se má zúčastnit autogramiády... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (71)

suzanne1997 

všechny recenze uživatele

Tak jo, tenhle film byl dobrý, hodně dobrý, byl o nalezení sama sebe a odhodlání, sice měl několik chyb, to ano, jako například, nemůžu žádnou najít, tak asi nejsou. Takže napíšu tohle: Hodně se mi to líbilo, nic bych neměnila, pakt popelek mi samotné dodal trošku odhodlání, takže jo, vřele doporučuji. ()

Fevas 

všechny recenze uživatele

Tento film jsem si vlastně pustila jen proto, že jsem neměla nic jiného na práci, ale příjemně mě překvapil. Nola má sen a je na nejlepší cestě k tomu si ho splnit, ale nesplňuje jeden požadavek; dokonalost. A tak vytvoří imaginární, ale zato dokonalou Belindu Apple. O půl roku později se s kamarádkami domluví, že začnou hubnout, jelikož nejsou zrovna nejtenčí a zábava začíná. Film ukazuje na prakticky všechno, co se hubnutí týče a co je na tom tak těžkého, takže nám ženám většinou nezbývá nic jiného, než soucitně kývat hlavou. Na pět hvězdiček to sice nemá, ale přesto jde o velice slušný námět a snímek. ()

Reklama

Maica 

všechny recenze uživatele

Čekala jsem oddychovou romantickou komedii a mohlo by to tak být. Ale od půlky mě to už vůbec nebavilo. Pointa byla jasná, život nereálný, nehledě na hubnutí. A co mi vadlo asi nejvíc: hrdinky si dokazují, že krása může mít i velikost XXL, ale ve skutečnosti hubnou a ženou se za kultem krásy... Teprve pak můžou být krásné úspěšné, ... ()

Jennifer.S 

všechny recenze uživatele

Ach né, já jsem tlustá a můj život nemá cenu. Musím dát přes hubu každému, kdo mi řekne, že jsem tlustá. Nemůžu sedět v restauraci u okna, nemůžu řídit to krásné auto, protože jsem tlustá. Jsem tlustá, jsem tlustá, jsem tlustá. Co budu dělat? Asi zhubnu. Hubnu, hubnu, hubnu, najdu lásku, hubnu, hubnu, hubnu. Dramatické přiznáni ke lži - ale to jsem už hubená, takže je mi odpuštěno. (Dear Lord....) ()

spageta 

všechny recenze uživatele

Už při začátku člověk ví, jak film dopadne. Nicméně se mi tato pohádka, zasazená do dnešní doby, moc líbila. Snímek je sice předvídatelný, ke konci přeslazený a nereálný, nicméně jsem si u toho hezky odpočinula, nemusela přemýšlet a děj svižně ubíhal. Na herce v hlavních rolích se také moc pěkně koukalo, zkrátka při pondělku nemám větší nároky :-) ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama