Reklama

Reklama

Hledá se táta a máma

(pořad)
Reality-TV
Česko, 2010, 55 min

Režie:

Jiří Mádle

Účinkují:

Petr Machala

Obsahy(1)

Seznamovací reality show vysílaná televizí Prima, jejímž cílem je pomoci osamělým najít životního partnera a jejich dětem chybějícího druhého rodiče. V pořadu se projeví láska, vášnivá vzplanutí, ale i peprné výměny názorů. (zdeny99)

Recenze (99)

Mr.Hudson 

všechny recenze uživatele

Vždycky jsem se těšil na nový díl, ne snad proto, že by to byla nějaká skvělá podívaná, ale chtěl jsem se vždycky pousmát nad hloupostí některých lidí v daném pořadu. A téměř při každém díle jsem se bavil, je až neuvěřitelné co se dokáže všechno odvysílat. Nesympatická hlavní trojice, většinou hloupí soutěžící a nezajímavý děj , takto bych to asi shrnul. ()

FireTight odpad!

všechny recenze uživatele

Reality show? Ne. Spíš totální sračka, na kterou se prakticky nedá dívat. A když už, je vám ze všech těch "osamělých" tatínků a maminek pořádně zle. Samozřejmě to není kvůli jejich osamělosti a snaze najít vhodného partnera (nějaké mizivé procento osob, které do pořadu šli nalézt skutečnou lásku tam asi bude), ale hlavně z jejich keců, chování a očividného exhibicionismu. Pokud si někdo z diváků opravdu myslí, že se dá pomocí televize a s celým národem (nebo alespoň jeho částí) za prdelí najít skutečnou lásku, pak je stejně naivní, jako ti opravdu upřímní soutěžící. ()

Reklama

rawboy 

všechny recenze uživatele

Existuje nějaký seznamovací pořad, který by protagonistům dopomohl ke vztahu? Proč má někdo chuť nebo potřebu exhibovat před kamerou a dělat ze sebe kašpara před půlkou národa? Předešlé "seznamky" z primácké dílny mě minuly takže jsem nevěděl do čeho jdu, první díl byl pro mě pouhou kulisou. ale natolik mě to zaujalo, že jsem se na každý další vyloženě těšil. Ne že by to byl tak vytříbený pořad, ale pro tu totální ubohost některých učinkujících a myslím, že dramaturgie a střihači dosáhli toho co chtěli - namíchat z žumpy divácky atraktivní koktejl. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Na tento formát, kdy lidi kteří se nesnášejí nacpou do vily a diváci se baví jak plní různé úkoly jsem přes nespornou sociologickou zajímavost nikdy neměl trpělivost a navíc to šířilo negativní energii, ale na jeden díl této reality show jsem v repríze po sedmi letech kouknul, protože je to ozvláštněno námluvy. A účastníci mi přišli docela sympatičtí a zaslouží si ocenění za odvahu. Mám-li pořad ohodnotit, dávám průměr padesát procent. ()

Montego 

všechny recenze uživatele

Neskutečný kus romantiky, opravdu jedinečnost a prostá krása lidského bytí. Skvostná práce na všech frontách. Duchaplné příběhy, krásné prcec baby, a udatní rytíři. Dokonce i zvraty moderních problematik (kdo by to byl tušil že se v pruběhu stane geyem že?) No prostě vypočítaná parádička! Vroucně bych doporučil všem! Opravdu všem a nedělám si legraci je to skvělá záležitost, plná našlapaného děje, kulišáckých taktik a bezpočtu nesmrtelných hlášek, který by nenapadli Zdenu Trošku ani trošku.  jasných 5stars, 100% bez umělých sladidel ()

Galerie (14)

Zajímavosti (2)

  • Máma 3. série Barbora Justýna Trávníčková nějaký čas po natáčení podlehla smrtelné nemoci. (Nick321)
  • Anastázie Djačenko, jedna z uchazeček o Reného ve 4. řadě, jenž se s velkou dávkou eufemismu sebeprezentovala jako modelka, také účinkovala v několika filmech pro dospělé. (Nick321)

Reklama

Reklama