Reklama

Reklama

WCW/NWO World War 3

(pořad)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Poslední ze série WORLD WAR III, profesionálních WCW pay-per-view show, se konala 22. listopadu 1998 opět v Auburn Hills ve státě Michigan.
Hlavním tahákem večera byl samozřejmě zápas ve stylu ROYAL RUMBLE, kdy se šedesát wrestlerů utká naráz a snaží se přes horní provaz ringu přehodit protivníka. Vítěz tohoto zápasu dostane šanci utkat se na STARRCADE 1998 o WCW World Heavyweight Title, který toho času držel Goldberg.

Utkání večera:  1) Glacier vs. Wrath
2) Konnan vs. Stevie Ray
3) Perry Saturn / Kaz Hayashi vs. Ernest Miller / Sonny Onoo
4) WCW Cruiserweight Championship: Juventud Guerrera vs. Billy Kidman
5) Scott Steiner vs. Rick Steiner
6) Kevin Nash vs. Scott Hall
7) WCW World Television Cahmpionship: Chris Jericho vs. Bobby Duncum, Jr.
8) Battle Royal
9) WCW United States Heavyweight Championship: Diamond Dallas Page vs. Bret Hart (nevermore)

(více)

Recenze (1)

nevermore 

všechny recenze uživatele

SPOILER! Jedna z posledních silných PPV před strmým pádem. 1. Glacier vs. Wrath (6/10)Rozjezdový zápas – nic extra. Kucí se moc nepředvedli. Pomalá akce s necharismatickým Glacierem končí nakonec jeho porážkou.___________ 2. Stevie Ray vs. Konnan (4/10) Zbytečnej zápas. Dodnes nechápu z čeho měl ten newrestler a pózer Konnan takovou popularitu. Z dvojice Harlem Heat je Stevie Ray podstatně slabší článek. Malý inventář chvatů – co chcete potom. Konec, kdy chce jeden přetáhnout kámošova protivníka po palici, trefí svýho a ten, kterej měl být trefenej, je pak ještě na základě toho diskvalifikovanej, už nemůže nikoho překvapit. Bleh. _________3. The Cat/Sonny Onoo vs. Perry Saturn/Kaz Hayashi (5/10) Pět bodů dávám jen za Saturna. Toho vola Cat a Onooa , kdyby tam na místě něko krouhl, tak to nikdo z publika neobrečí. To ani není typ záporáků, kteří jsou hodni obdivu (a že mám záporáky rád), spíš jsou jak otravnej hmyz v létě. Každý sledování zápasu s The Catem je pro mě utrpení. Onoo nakonec za přispění ze zálohy vítězí nad Saturnem. K zblití. _________ 4. WCW Cruiserweight Championship: Kidman vs. WCW Cruiserweight Champion Juventud Guerrera (10/10) Vynikající high-fly akce, při které borci užívají speciálně všech 3 ringů. Spousta skvělých chvatů, nejeden zvrat. Nakonec vítězí Kidman, kterému pomohl Rey Mysterio Jr. (Juvi totiž, jak se ukáže před zápasem, vstoupil do LWO), nakonec Mysterio hodí své triko LWO leaderovi tohoto paktu Eddiemu Guerrerovi do obličeje a utíká pryč. _______ 5. Rick Steiner vs. Scott Steiner (?/10) Spíš než regulérní zápas je to řež. Scottymu pomáhá jeho osobní rozhodčí i Buff nakonec Rickovi přijde helfnout sám Bill Goldberg._________ 6. Kevin Nash vs. Scott Hall Z avizovaného zápasu sešlo. Před zápasem NWO Black and White vykopli Halla z frakce a Nash mu přišel zachránit řiť. _______ 7. WCW Cruiserweight Championship: Bobby Duncum, Jr. vs. WCW Cruiserweight Champion Chris Jericho (8/10) Docela profi zápas, ačkoliv jsem o Duncanovi nikdy neslyšel. Jericho pomocí opasku vyhrává. _______8. BATTLE ROYAL (10/10) Nakonec vyhrává asshole Nash. Sám psal scénáře zápasů tou dobou a tak si před porážkou Goldberga naordinoval výhru této věci._______ 9. WCW United States Heavyweight Championship: Bret Hart vs. WCW United States Heavyweight Champion Diamond Dallas Page (9/10) Kvalitní zápas. DDP obhajuje. ________CELKOVÉ HODNOCENÍ: 8/10 ()

Reklama

Reklama