Reklama

Reklama

Tom Berenger unesl v ukradeném autě dvě dívky. Podaří se jim uniknout, nebo je čeká smutný osud? Tvrďák Eddie (Tom Berenger) se po deseti letech vrací domů z vězení. Zahořklý a nepolepšený. Rád by se vrátil k rodině, ale jeho bývalá manželka již žije jiný život a Eddieho odmítá. Eddie si svou frustraci vybíjí tím, že postupně bezdůvodně unese dvě mladé dívky – Debru a Katie. Po celém Oregonu je po dívkách vyhlášeno pátrání. Eddie odváží Debru a Katie v ukradeném autě. Podaří se dívkám uniknout, nebo je čeká smutný osud? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (9)

leonskennedy 

všechny recenze uživatele

Rozjezd filmu velmi nadějnej, nasranej Tom Berenger s ukradeným autem unese i dvě mladý pipiny(nechápu proč je z auta nevykop?Pak už to začalo bejt rádoby dojemný:fízloška se udobří se synem, rozvedený rodiče jedný z holek se daj dohromady a tak dál . . .A navic ty dvě káči v autě ukazujou že jsou asi uplně vymaštěný. ()

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Zaradenie filmu do zanru akcny film ma dost prekvapilo, pretoze az do uplneho a dokladneho prezretia filmu som nic nepostrehol, co by malo nieco spolocne zo zanrom akcny film. Film nema daleko na hnojiste dejin, lebo tak amatersky urobeny film do konecnej podoby vobec neoplyva ziadnou atmosferou, ohladom unosu tych teenageriek. Uplne nudny film, ktory vam nic neda a oslovi tak skor televiznych magorov, ktory v telke pozeraju podpriemerne thrileri na amatersky sposob, ktorych je neurekom na barsakej televiznej stanici. Pre mna to bolo velke sklamanie, aj ked som od toho tiez nic neocakaval. ()

Reklama

Fallen_One odpad!

všechny recenze uživatele

Divák čeká... a čeká a čeká, kdy jakože už začne ten film a ne, pořád je tam nějaká přehlídka amatérských hereckých výkonů a parodií na scénář. Uznávám, že to může mít světlé chvilky, ale celková nereálnost (prý podle skutečné události - haha) všecko přebíjí. Na jedno shlédnutí při übernudném večeru kdy nemáte co dělat je to možná dostačující, ale jinak Ne. ()

gumli 

všechny recenze uživatele

No,nič zvláštne to určite nie je.Akurát Tom Berrenger zahral Eddieho,ktorého prepustili z basy celkom dobré.Unesené dievčatá a ich matky,tak to bolo o ničom.Celý film nič moc,ale snáď za jednú alebo dve hviezdičky stál.Eddie sa nepolepšil,manželka ho už nechce a tak kradne auta a stvára aj iné veci,no nakoniec unesie dve dievčatá a s ukradnutým autom si to ženie cez Oregon na miesto,kde vyrastal a strávil detstvo s otcom alkoholikom a despotom.Ako som už spomínal,naozaj nič moc. ()

Darckol odpad!

všechny recenze uživatele

Neznášam ten moment, keď ma napadne pozrieť si film, už z ktorého názvu priam srší, že to bude brak. Žiaľ aj dnes ma to napadlo a odmenou mi bolo toto čudo - neefektné, bez napätia, herecké výkony ani nekomentujem, dialógy buď nedotiahnuté alebo o ničom... Celkovo veľmi nesympatický dojem. 0,5/10 lebo na záver som bol zvedavý či dievka ten nôž použije či nie :) ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama