Reklama

Reklama

Modern Warfare: Frozen Crossing

(studentský film)
všechny plakáty
Krátkometrážní
2010, 7 min

Režie:

Niko Pueringer

Obsahy(1)

Parta fanoušků Call of Duty natočila na vlastní náklady film jako poctu své oblíbené herní sérii. V krátkém hraném filmečku se můžete vydat na záchrannou misi s dvojicí vojáků, která se však trochu zkomplikuje.
Zajímavé na tom je, že ačkoliv v Hollywoodu rozpočty filmů rostou, dokáže v dnešní době natočit srovnatelnou (a často i lepší) podívanou tým obyčejných lidí. Stačí k tomu digitální kamera, trocha talentu, tři dny a 209 dolarů a 42 centů. (kikulin)

(více)

Recenze (54)

viperblade 

všechny recenze uživatele

Hra CoD Modern Warfare mě nejdřív hodně štvala (protože jsem si říkal, co to je za CoD, bez druhé světové?) ale pak mi ji kámoš půjčil a od té doby si ji nemůžu vynachválit. Adrenalin se na mě valil ze všech stran. A tohle 7minutové video je více než věrné hře. Nenudí, zaujme a máte chuť si ho pustit znovu. A proto musím dát stejné hodnocení, které bych dal i hře, kdyby tu byla… Pěkná ukázka, co můžu vzejít z toho, když se parta pařmenů nudí a hra už jim nestačí. ()

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Call of Duty: Modern Warfare. V současnosti zřejmě nejlepší válečná akce, která brázdí herní konzole a PC. S druhým dílem navíc narostla do netušených rozměrů, kdy vás chytne i současnou geo-politickou situaci provokující příběh. Tohle je fanboy-ovské video, které trpí všemi neduhy svého spefického žánru, ale vyvažuje je zanícením, které si správný hráč představí pod větou „Dedicated to Infinity ward.“ ()

Reklama

Wysch 

všechny recenze uživatele

He. Ha. Sakra, za dvě stovky dolarů musím dát špeka navíc, i když tady není žádný příběh a vlastně ani originalita (což ostatně už nebylo ani v Modern Warfare jako takovým) a že ten borec v bílý kukle držel tu em čtverku jako prase kost, ale prostě mělo to švih a grády a vlastně to v leckterým ohledu překonává pořekadlo "za málo peněz hodně muziky", pač tady ty prachy nebyly vůbec. Co to je, dvě stovky dolarů... update po druhé části: No, není důvod váhat. Grády má i pokračování ve stylu MW2, holka je kus a dohromady i přes řadu kravin je to spíš úctyhodnej výkon než cokoliv jinýho. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Pomyšlení na to, za jaké peníze dosahuje filmový a televizní byznys výsledků urážejících inteligenci a vkus diváka, je samo o sobě dost tristní. Následkem konfrontace tohoto pomyšlení s tím, že parta nadšenců dokáže vytvořit za pár šlupek něco tak když už ne řemeslně promakaného, tak perfektně stylového, a leckterá "profesionální" díla s obrovským náskokem pokořujícího, se pak dostáváme k zoufání hlubšímu než jsou emo litanie u utrpení Belly a Pattinsiána. A to mi zřejmě ještě zůstalo skryto nějaké fluidum, které má Frozen Crossing pro hráče Modern Warfare. Abych to shrnul - jelikož mám dobře zvládnuté kraťasy rád, dávám 80%. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Atmosféra jako vystřižená z CoD! Navíc, téměř dokonalé zpracování, když si uvědomíme, na kolik dolarů tato sranda přišla. Uvidíme, s čím přijdou fandové v druhé části! 85% Druhý díl, který je sice méně atmosferický, ale obsahuje několik vychytávek a ženskou v jedné z hlavních rolí, najdete zde...Modern Warfare Frozen Crossing Pt 2 ()

Zajímavosti (3)

  • Film byl natočen na motivy počítačové hry Call of Duty: Modern Warfare 2. (AngelusCZ)
  • Natočení filmu vyšlo na pouhých 209,42 amerických dolarů. (AngelusCZ)
  • Natáčení probíhalo po dobu tří dnů. (AngelusCZ)

Reklama

Reklama