Pokračování úspěšného amatérského snímku, volně zpracovaného podle hry Call of Duty Modern Warfare. (Mr.Critic)
Gemini
Druhá polovina dobrodružství vášnivých hráčů Modern Warfare, která už nesestává jen z cool akčních záběrů a snímků "dagestánských" přírodních scenérií, ale dává prostor i interakci postav a dialogům. Bohužel se tím tvůrci dostali na nejistou půdu a poněkud za hranici svých schopností. Nedostatky hereckého projevu jednotlivých aktérů jsou poměrně štědře vyváženy velmi zručně nachystanými a poté nasnímanými efekty střelby a zásahů, ale už tomu prostě nejde jen uznale přikyvovat. 70% a přání hodně zdaru při další tvorbě.(29.1.2011)
Isherwood
Druhý díl fan-kraťasu na motivy Modern Warfare 2 překvapuje už od začátku, kdy přináší i něco jako příběh a odklon od hry k vlastní cestě. Má to sice stále své mouchy a herci jsou opravdu jenom ochotníci, ale to zanícení z toho sálá už od prvních vteřin, kdy Ghost kráčí po střeše. Akční stránka se rozrostla, prostor dostala taktika boje a celkově je vidět, že duo režisérů s kamerou v ruce relativně umí. I když mi tam stále chybí ‚Soap‘ MacTavish, z pozice člověka, jemuž na pracovní ploše notebooku dlí obrázek kráčejícího vojáka s přidaným citátem „Healthy human mind doesn’t wake up in the morning thinking this is ist’s last day on Earth. But I think that’s a luxury, not a curse.“, musím dát za 4*. PS: Chci regulérní R-kový film od Paula Greengrasse s Kevinem McKiddem v hlavní roli.(8.7.2010)
Malarkey
Je možné, aby byl kraťas lepší jak většina akčních filmů dvorních režisérů Dolpha Lundgrena (včetně jeho vlastních filmů), Stevena Segala a občas i Van Damma? Tady je alespoň nádherně vidět, že akci není vůbec těžké natočit. To spíš ty lidi kolem těch herců jsou takoví vocasové, co s kamerou umí maximálně start a stop.(8.7.2010)
CheGuevara
Bez klávesnice je tahle adaptace naprosto zbytečná. Bum, prásk, řach.(8.7.2010)
Dever
75% .......... http://www.youtube.com/watch?v=a08ViuvORRM(5.5.2011)
predators
Kvalit předešlého dílu nedosahuje, ale setkáváme se s novými a dobrými nápady, vychytávkami kamery a ženskou v jedné z hlavních rolí. 75%(4.7.2010)
heyda
Hromada zbraní, desítky vojáků, svižný střih, super závěrečný song a hlavně stylová akce dělají z tohoto snímku 5-hvězdičkový nářez :-)(30.5.2011)
becki_tu
Další několikaminutová pocta hře Call Of Duty, která i s minimem prostředků dokáže do diváka napumpovat adrenalin a navíc ho ještě uzemnit několika povedenými trademarky ze hry. Podle této herní série prostě jednou musí vzniknout regulérní celovečerák.(30.11.2010)
iamek
Za málo peněz hodně muziky. Hodně akčních snímků se může jít zahrabat. Part 2 je téměř dokonalý.(23.6.2010)
Hrabka
Opět skvělá akce jako v jedničce, tentokrát v jiném prostředí. Opět platí to samé jako pro předchozí díl a to, že když se to umí s kamerou a tvůrci za něco stojí, tak může vzniknout fajnový akční masakr o několika minutách.(22.3.2011)
Darth Sidious
K pokračování fan snímku Call of duty opět nemám co dodat. Úroveň takového fan - dílka je vysoce nad úrovní všech fan filmů a sahá až profesionálním počinům. Je vidět, že škála šikovných a vášnivých fandů se rozrůstá všemi směry. A já jim fandím. Protože v poslední době je to snad jediné co mě osloví. Na většinu těch hollywoodských ptákovin se nedá koukat. tohle mě vyslovené nadchne.(26.7.2011)
TomikZlesa
Ještě lepší než první díl, větší herecký prostor, větší a brutálnější akce. Zpomalené záběry slušný !(30.8.2011)
Andre3000
Jsou to amatéři takže i snímek vypadá amaterský. Ale on vlastně ani nic jiného nenabízí. Herci, efekty, děj...otřesné. Dětská verze zpodobnění akčních her.(21.4.2011)
Danny F.
Hodně povedené. Akce jak má být. Takto by měl vypadat správný akční film. Jen nepochopím proč ti teroristi samy vběhnou střelci do rány? 90%(9.6.2011)
Sfinkter
Nadšení pokračuje, třetí část bych si nechal líbit. Parádní akce a navíc slečna v tílku, výborné!(9.7.2010)
Wladi.mir
Druhý díl s ještě lepšími efekty. Co bude příště?(27.9.2010)
AngelusCZ
Skvělé, fantastické dílo je tu podruhé!! Je to mistrovské dílo!! Tomuhle filmu není co vytknout.(25.12.2010)
Cejny
Opět svižná akce, ale už v jiném prostředí, která jen potvrzuje, že spousta rádoby akčních filmů s velkým rozpočtem a hereckými hvězdami se jen tak tak vyrovnává krátkému, fanouškovskému filmu.(9.6.2011)
drake31
Lepšie, efektívnejšie, akčnejšie, niektoré zábery parádne vymakané ... Hollywood by mal nabrať inšpiráciu alebo rovno dať týmto pánom nejaký ten rozpočet(4.7.2010)
divak84
paradní provedení oblíbené pc hry..(22.3.2011)
Související
- Modern Warfare: Frozen Crossing (studentský film) (2010)