Reklama

Reklama

Mylène Farmer : Stade de France

(koncert)
všechny plakáty
Trailer
Hudební / Dokumentární
Francie, 2010, 140 min

Obsahy(1)

Teprve páté koncertní turné Mylène Farmer dalo vzniknout tomuto záznamu z největšího francouzského stadionu Stade De France. Turné zavítalo nejen do Francie, ale také do Ruska, Švýcarska a Belgie. Celkem 36 koncertů navštívilo dohromady přes 600 tisíc lidí. Jen samotné Stade De France má kapacitu osmdesát tisíc diváků a oba koncerty, které se zde konaly, byly beznadějně vyprodány. Scénu tvořili mimo jiné dva velcí kostlivci, navrženi podle sochy z 15. století nebo nahé figuríny v životní velikosti s tváří Mylène. Ty byly umístěny ve vitrínách po obou stranách obrovského projekčního panelu stojícího uprostřed scény. Z hlavního pódia vedlo 65 metrů dlouhé molo, zakončené menším pódiem ve tvaru hvězdy, přímo mezi stojící lidi. Celá scéna byla nevídaných rozměrů, speciálně navržena a přizpůsobena pro stadiony. Skvělé ozvučení, geniální projekce, úžasné nasvícení a okouzlující Mylène - to vše přispělo k dechberoucímu zážitku pro každého návštěvníka koncertu.

Seznam skladeb:   01. Avant la lumière
02. D'entre les morts
03. Paradis inanimé
04. L'âme-stram-gram
05. Je m'ennuie
06. Outro Haka "Je m'ennuie" 07. Appelle mon numéro
08. XXL
09. California
10. Pourvu qu'elles soient douces
11. Point de suture
12. Nous souviendrons nous
13. Rêver
14. Laisse le vent emporter tout
15. Ainsi soit je...
16. Interlude "Avant Que L'ombre..."
17. Libertine
18. Sans contrefaçon
19. L'instant X
20. Fuck Them All
21. Dégénération
22. C'est dans l'air
23. Désenchantée
24. Générique (koc257)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (8)

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Mylene Farmer je nepochybně královnou soudobého francouzského popíku a vystřihla na evropské poměry velkolepou šou. Začala v drezu z anatomického atlasu, pokračovala tklivým blokem v bílé říze, končila jako dračice, ale pořád je to umírněná decentní Mylene, která by neprošla okresním kolem superstar, jenže co to dokladuje? Její hlas má hezkou barvu, atmosféru, ona sama je sympatická bytůstka, na svoji bezmála padesátku vskutku příjemná na pohled, publikum jí miluje, reaguje na každé gesto, vyplní zpěvem každou odmlku, pláče s ní i samo, akčně kopíruje opatrné tanečky zpěvaččina křoví. Některé efekty okouzlí, jiné působí až nevkusně, ale v takové produkci ... a kde hrát na city dneska není záhodno?! Každopádně Mylene přišla, viděla, zvítězila a já? Ničeho nelituji. ()

Rider@ 

všechny recenze uživatele

Tento záznam koncertu mě velmi mile překvapil a neokouká se ani po několikerém shlédnutí. Střih je svižný, show má vývoj, zvukově velmi povedené a je celou dobu na co koukat a co poslouchat. Ve srovnání vydaných koncertů Mylene Farmer jednoznačně nejlepší. Jak říká klasik: zraje jako víno. Pro mě jasných 5* ()

Reklama

_Irbe_ 

všechny recenze uživatele

Myléne Farmer u nás není příliš známá. Ve Francii a v přilehlých zemích se jedná o superstar na úrovni Madonny. Záznam koncertu na Stade De France z jejího posledního turné ze srpna 2009 ukazuje Mylene snad v životní formě. Prvotřídní koncertní show hluboko poráží například i právě Madoninno turné. Do posledního místečka zaplněný stadión (lístky byli vyprodány během 2 hodin) od první minuty hltá každý pohyb hlavní hvězdy večera. Takhle si představuju koncert populární hudby. Největší chvíle příjdou samozřejmě v poslední třetině, kdy Myléne předvede své v plné parádě největší hity - Libertine, Degenration, Sans contrefacon a jako poslední příjde na řadu ten nejslavnější, Desenchantee. ()

Frenegonda 

všechny recenze uživatele

Tenhle koncert byl pro me nejdriv slabsi a ne tak povedeny. JENZE pak jsem slysel ve sluchatkach audio zaznam prave tohoto koncertu a zaclo mi svitat proc ze to je absolutni top. Pisnicky jakoby za ty roky nabyly na sile na dynamice a tam kde nekdy pred 30ti lety Mylene znela jako zakriknuta holcicka tak dneska... oooouuuuuiiiii 100% ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Tento koncert mi ukázal, že Mylene Farmer strčí do kapsy i Madonnu a u posledního songu jsem byl úplně rozsekanej ( https://www.youtube.com/watch?v=jyZL3xcYcNU ) - tak takhle zakončuje koncert opravdová bohyně popu - kam se hrabe chudák sympaťák Kája Gott a jeho fans a i celej americkej popovej top. Když někdo vyprodá dvakrát v týdnu Stade de France ( 2x80.000 diváků) tak klobouk dolů. Záznam její show je stejně profesionální jako její výkon - v padesáti dvě hodiny tancovat a zpívat naživo, kdo z vás na to má. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama