Reklama

Reklama

My iz buduščego 2

  • Rusko My iz budushchego 2 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Profesor historie Filatov a Lebka opět cestují časem. Tentokrát se ocitají v roce 1944, a to spolu se dvěma Ukrajinci, Taranem a jeho přítelem Šedým. V létě roku 2009 se všichni čtyři schází při vojenské rekonstrukci jedné z nejkrvavějších bitev druhé světové války, Lvovsko-sandoměřské operaci známé také pod názvem Brodský kotel. Hra však přestává být hrou všichni čtyři se náhle ocitají v pekle skutečných bojů. Žádná fantazie a hry na vojáčky, ale reálná, děsivá a zničující válka. Musí spojit své síly proti společnému nepříteli, aby našli cestu z pekla zpět domů a zabránili tomu, aby se minulost opakovala... (Dny evropského filmu)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (22)

Lottr 

všechny recenze uživatele

O proti prvnímu, skvělému dílu je to velký pokles. Škoda, těšil jsem se a ono nic moc nepřišlo. Ze všech zajímavých nápadů, výborných válečných scén a dojemných chvil se většina kamsi vypařila a zůstala jen zapomenutelná podívaná bez emocí a nápadu. Po jedničce jsem asi čekal něco víc a proto možná to zklamání... ()

Niktorius 

všechny recenze uživatele

Pogodin se naštěstí ukázal jako daleko zručnější režisér než Maljukov (svými filmařskými schopnostmi se nám taky okázale pochlubil ve frajerské jednozáběrové sekvenci z bitevní vřavy), takže na debilní první díl dokázal navázat docela efektní jednohubkou, jíž se povedlo vyhnout většině hlavních nedostatků původního filmu (zvlášť pokud jde o kvalitu výpravy a hereckých výkonů), ale zůstala jí prostičká a nudná fabule. ()

Reklama

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Narazil jsem na to úplně náhodou na Youtube. Základ je si říct, že to je dost blbost, navíc postavená tak, aby co nejvíc zdůrazňovala tu část ukrajinské historie, která se teď hodí (Banderovci a jejich zločiny). A ani herci mě tu moc nebavili. Bitevní scény jsou ale natočené povedeně, v tom jsou pořád Rusové dobří. ()

kinderman 

všechny recenze uživatele

S vyšším rozpočtem a mnohem efektnějšími akčními scénami, které se tentokrát nebojí ukázat krvavé průstřely. Kdyby šlo o patetický válečný film, a ne pokračování scenáristicky dementního Zpátky na frontě (zde přišli k rozumu zase dva mladí ukrajinští nacionalisté), možná bych tu hysterii skousl lépe. Takhle jsem se sice docela bavil, ale opět tím zvláštně zvráceným způsobem. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Potešil som sa, že nápad z prvého dielu chcú rozviť o poukázanie na nezmyselnú nenávisť medzi bratskými národmi, dej mal opäť veľa akcie, no silnejší moment mal hlavne u Ukrajinca s dieťaťom v lese, na mieste kde predtým alebo ak chcete potom, zhodil pamätník. Zakomponovanie tých historicko novodobých paralel, dosť pochybných sa mi zas toľko nepáčilo. Je to zaujímavá oddychovka, mnohokrát pochybná, už troška menej detská správaním, ale celkovo slabšia dejom a nápadmi než prvý diel. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (1)

  • Příbližně v čase 1:32, kdy čtveřice hrdinů střílí před domem a vybíhá z domu, má nejmladší člen Siva pušku. V detailním záběru však drží samopal. (Topper.H)

Reklama

Reklama