Reklama

Reklama

Simonova kočka

(seriál)
  • Velká Británie Simon's Cat
Velká Británie, (2008–2023), 4 h 43 min (Minutáž: 1–10 min)

Epizody(125)

Seriál "Simonova kočka" vykresluje a zveličuje legrační vztah mezi mužem a jeho kočkou. Každodenní eskapády tohoto rozkošného domácího mazlíčka, který se neustále domáhá dalšího jídla, a jeho podrážděného, ale zbožňujícího majitele, ožívají v okouzlujícím a velice vtipném animovaném seriálu z dílny Simona Tofielda. (HBO Europe)

Recenze (107)

Phobia 

všechny recenze uživatele

Většina těchhle animovaných filmečků se drží v nadprůměru, ale epizodka o spaní "Cat-man-do" je na 5* - ta je podle skutečné události, znám to na vlastní kůži a své sedmiměsíční kokoťátko v době spánku (pokusů o spánek) upřímně nenávidím. Co jsem tu malou bílou bestii přijala pod střechu, neznám onen dříve běžný sladký stav - spát od večera až do rána. 75% Odkaz: http://www.simonscat.com/films.html ()

Naslund 

všechny recenze uživatele

Jé, to je celej náš Setíček,... a Samík,... a Sheila,... a vlastně všechny kočky, co jsme kdy měli. Asi bych kočky neměl moc rád, kdyby byly tak nudně podlejzaví a oddaní jako psi. To mi připomíná, že možná proto mají holky radši víc ty zlé kluky. Každopadně kdo kočku nemá, nevím, jestli se bude tak dobře bavit. Já jsem kočičí člověk, tak jsem se bavit musel. ()

Reklama

Emperor1 

všechny recenze uživatele

Kdo nemá rád kočky a doma mu alespoň jedna nemňouká, tento seriál nedocení. My máme kocoura a některý jeho kousky jako by ta Simonova odkoukala. Moje dcera se při sledování některých dílů smíchy počůrala. Dvakrát. ... Perfektní vystižení kočičí individuality jednoduchou animací. Nemůžu dát méně než 5 bodů. ()

boombang 

všechny recenze uživatele

Paráda. Nejlepší je zatím díl Double Trouble. A nedá mi to, musím zde uvést dva anonymní citáty, které jsem si před časem opsal z jinak nepříliš zajímavé knihy, jejíž název jsem zapomněl: 1) "Kočka je vždycky na špatné straně dveří," 2) "Psi mají majitele. Kočky mají služebnictvo." V kontextu tohoto seriálu to sedí absolutně dokonale. ()

MsUtahraptor 

všechny recenze uživatele

"Už ve starověkém Egyptě byly kočky uctívány jako posvátné... a dodnes na to nezapomněly." Simonův kocour je chlupatý parchant zdatně reprezentující většinu kočičí populace. Připomene těm přihlouplým dvounožcům, že jejich pravou celoživotní náplní je servírování potravy, zajišťování vhodného rozptýlení a relaxačních ploch, a (samozřejmě) úklid veškerých následků. Občas se sice chová až zdánlivě lidsky, ale závěrečné "Meow!" *tlapka nenápadně poukazující na pootevřenou tlamičku* vše opět uvede na pravou míru. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (1)

  • Poslední seriál, který odvysílala česká verze placené stanice Megamax. (Vitox)

Reklama

Reklama