Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Spisovatelé to mají v dnešní době těžké. Dostat se na vrchol a napsat knihu, která se stane bestsellerem, to se nepodaří každému. Ještě těžší je však získanou pozici udržet a dalšími díly ji upevňovat. To se po dlouhou dobu daří mladé autorce Hee-Soo. Její čtvrtá kniha opět láme rekordy v prodejnosti a ona se těší nekonečné pozornosti médií. Ovšem během chvíle se stává nikoliv opěvovanou, ale zatracovanou ženou. Je totiž obviněna z plagiátorství. Její poslední kniha je velmi podobná rukopisu, který posuzovala jako členka poroty v soutěži mladých autorů. Hee-Soo se snaží získat zpět svou ztracenou reputaci a proto se po poradě se svým nakladatelem rozhodne napsat další knihu. Jako vhodné prostředí pro práci jí nakladatel nabídne pronájem opuštěné vily na venkově. Hee-Soo odjíždí se svou dcerkou. Po chvíli tápání v námětu nové knihy začíná sepisovat podivné příběhy, které její malé dceři vypráví jakási imaginární kamarádka. Kniha slaví nečekaný úspěch. Stejný příběh ale pomalu slovo od slova napsal před 10 lety jiný autor. Tentokrát se Hee-Soo rozhodne za každou cenu prokázat svoji nevinu, dokonce za cenu nejvyšší. (Ketri)

(více)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení odstartovalo 2. 11. 2009 v jihokorejských filmových studiích The KBS Suwon Studios, aby se po deseti dnech přesunulo do provinční oblasti Jeollabuk-do, kde pokračovalo v městských a příměstských lokacích Jeonju. (Conspi)
  • Pro roli filmové představitelky Hee-soo Baek, spisovatelky nařčené z plagiátorství, shodila půvabná jihokorejská herečka Jeong-hwa Eom celých sedm kilogramů. (Conspi)

Reklama

Reklama