Reklama

Reklama

Tenši no koi

  • Japonsko 天使の恋 (více)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Rio, sedmnáctiletá studentka střední školy je díky své kráse vždy centrem pozornosti. Kvůli traumatu, které prožila v dětství, se však zajíma jen o sebe a každého ve svém okolí včetně přátel využívá jen k získávání peněz. Až jednoho dne potká o osmnáct let staršího profesora Koukiho a zamiluje se do něho. Rio neví co si počít a tak se mu svěří se svými pocity. Kouki sice o ní projeví zájem, ale má svůj tajný důvod proč s takovým vztahem nechce začínat. (Raztubyl)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (25)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Bez toho zbytočného pátosu a to sa cení. Alebo dobre. Pátosu je tam ako sviňa, ale Japoncom to nejako dokážem prepáčiť. Okej inak, nedokážem, ale keď sa kukám do tých veľkých očí Nozomi Sasaki, tak mám v piči. Snaží sa to byť veľmi obsažné a je tu smrť, školáčky, nejaké tie odhalené nôžky Japonských krásavíc, romanca a takéto večné priateľstvo. Ono to funguje aj keď z týchto filmov som asi už vyrástol, alebo inak, nemám pri sebe krásavicu, čo by film pekne rozohrial a ja by som to už po tom nejako dokončil. Ale na konci zostáva veľmi pozitívny pocit. Nie je to sebecky dramatické. Je to podané z rozumom. A na tom Japonskom daždi niečo skrátka je. Plagát chcem mať nad posteľou!! ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Výborné, snad jen závěr byl na můj vkus až moc přeslazený a kratší stopáž by také neuškodila, ale pořád je to kus velmi dobře odvedené práce, které, chtě, nechtě, díky typické Japonské stylizaci, přežiju bez větších nehod i jakožto cynická ploutev, která se většině romantických filmů vysmívá za jejich tupost (a to je tu díky Nozomi Sasaki roztomilost koncetrovaná v nevídaném množství)... Ale je fakt, že pro snímky určitejch kinematografií to moc neplatí (o=´ ()

Reklama

Yarushka 

všechny recenze uživatele

Příběh zajímavý. Má něco do sebe, i přesto to nemůžeme to srovnávat s filmem jako např.: A moment to remember, který je založený POZOR SPOILER na ztrátě paměti hlavního hrdiny. Hlavní postava Rio, známá v Japonsku též z reklam fits http://www.youtube.com/watch?v=cj1ubNywvEY, je po celou dobu strašně uječená, ale tak to už je japonská specialita. Těsně 4 hvězdičky. (65%) ()

warrenur 

všechny recenze uživatele

Vysoke hodnotenie ma v tomto pripade fajne oklamalo. Film je totalne odtrhnuty od reality (kedze ma ist o romanticku dramu) a plny rezijnych dier. Naivne charaktery, mizerne herectvo (chutnucke manga grimasy zvladaju vsak hravo) a take zmeny v charakteroch, ze az strach. Romanticka linka, je oproti inym kuskom z azie znacne podpriemerna a vobec som jej neuveril. Pokial by vysnenym "povolanim-zabavkou" japonskych "tinedzeriek" podla tohoto "filmu" malo byt to, ze v 16, 17-tich budu robit slapky spolu so svojimi kamaratkami, hrat sa na princezne, pretrcajuc sa starsim chlapom a potom ich oznacovat za prasata, tomu mierne nerozumiem. S takymi filmovymi holcinami si realny doverny vztah predstavit neviem. Aky priklad z tohoto filmu tie mladsie divacky maju, je zrejme. Na druhej strane sa nedivim, pretoze prave v japonskych show, ale i krajine samotnej prave mladucke dievcata sa v mediach takto prezentuju. Pekna baba sice oko potesi, avsak urcite nie s vyzorom decka a spravanim poulicnej pracovnicky, ako je to v tomto kusku. :) ()

Vavča 

všechny recenze uživatele

Zatímco mě naprosto míjí divácký hit A moment to remember, tak zde klišoidní romantické motivy na 90% fungují. Jak by také ne, když zde hraje schopný herec (nejen krasavec) Shosuke Tanihara, jako učitel Kouki, splněný sen všech kluků a mužů je energická a bezprostřední hrdinka Rio (kterou podala výborně Nozomi Sasaki), slovy hlavního hrdiny, kdo by se do ní nezamiloval? Jakkoliv se ve filmu objevují vážné a smutné motivy, nikdy to není laciné nebo vydírací. Na debut vynikající práce, hudba je často spíše podkresová a nenápadně v pozadí, do popředí jdou zvuky prostředí. Rozhodně silně působí emoce hrdinů, velmi atmosférický film, který Vám nedá vydechnout. Rád se na film podívám znovu, doufám, že obchod DDDhouse má DVD s eng titulky. Poznal někdo film, na který se dvojice dívá v kině? ()

Galerie (5)

Zajímavosti (2)

  • Tenshi no Koi byl natočen podle stejnojmenné novely pro mobilní telefony, kterou napsal autor známý pod jménem "sin". Ta se po vydání stala velmi populární a v době vzniku filmu zaznamenala přes 13 milionu přečtení, díky čemuž se následně dočkala i knižního vydání. (Raztubyl)

Reklama

Reklama