Reklama

Reklama

Liar Game: The Final Stage

  • Japonsko ライアーゲーム ザ・ファイナルステージ (více)

Obsahy(1)

Hra se dostala do dalšího levelu. Kanzaki Nao a Akijama Šiniči opět stojí proti nedůvěře a mamonářství ostatních hráčů. Naštěstí se jim podaří přemluvit je ke spolupráci. Jenomže tajemný hráč X má svůj plán a chce vše zmařit, rozhádat, zasít nedůvěru a zničit tak jejich šance na výhru. (Zíza)

Recenze (6)

ainny 

všechny recenze uživatele

Do třetice všeho dobrého a tady to vyšlo dokonale. Film mě bavil za všeho nejvíc a užila jsem si ho. Kameramanovi bych dala Oskara, protože právě kamera byla naprosto geniální. A natočit to "obyčejně", tak by to prostě nebylo ono. ()

Reklama

Tsuki 

všechny recenze uživatele

První série byla sice jednoznačně nejlepší, s hezkým zakončením a poselstvím, ale já si to zkrátka užila až do úplného konce. Když už jsem si ty postavy a atmosféru seriálu oblíbila, pak mě to bavilo i v druhé sérii a tomhle finalu. Podobný pocit jsem měla u Hana Yori Dango, které se taky skládá ze dvou sérií a konečného filmu, nebo třeba u Gokusenu (tři série plus závěrečný film). Ten svět mě prostě tak dostal, že ať už by konečný film dělal dojem jakkoliv natahované zbytečnosti, stejně mě to baví. Liar Game: The Final Stage pořád nabízelo stejně napínavou atmosféru a i když už člověk všechno od počátku předvídá (no jo, co jiného se dá taky od Akiyamy čekat), stejně ho můžou pořád některé zvraty a scény dostat. Opět se zde objevilo množství další postav, které lze podezřívat, opět funguje jisté napětí a vyvstává otázka "jak to zase Akiyama a Nao-čan vyřeší?" a nevadí, že víme, co se stane, otázkou je spíš jakým způsobem se to stane. Takhle to vidím já. Herce Matsudu Shotu jsem si v průběhu celého Liar Game oblíbila ještě víc, než když jsem sledovala Hana Yori Dango, a konkrétně v tomhle finále si mi hodně líbil výběr písně Love or Lies japonské skupiny Capsule. ~(4,4)~ ()

paket 

všechny recenze uživatele

Milé děti, pohádka skončila. Jak vidíte, s poctivostí dojdete nejdál. Stačí abychom všichni společně táhli za jeden provaz. Nic není nemožné. Pomáhejte bližnímu svému a nikdy nepřestávejte věřit v lidskou dobrotu. Neztrácejte naději, každý z nás má v sobě kus dobra. I kdyby vás někdo podvedl, neváhejte mu dát další šance. Nastavte druhou tvář. Dělte se. Nezapomínejte na potřebné. Jsme přece všichni jedna velká rodina. Věřím, že uděláte správné rozhodnutí. Spolu to dokážeme! S Láskou, Vaše Nao-chan =) ()

mandelbrot 

všechny recenze uživatele

Důstojné zakončení série, ale spíše než jako velké finále působí závěr jen jako další kolo. Celá hra pak jede podle osvědčeného vzorce zaručujícího maximální napětí a překvapivé zvraty, bohužel včetně Fukunagových (ne)podrazů, které už jsem vnímal jako poněkud únavné. A co se týče závěrečného obrácení některých postav, přišlo mi tohle uvěřitelnější například v závěru druhé série; na vyjádření, že to se světem snad není tak špatné, by možná stačila jen potitulková tečka. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama