Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(38)

Obsahy(1)

Před dvěma lety na Štědrý večer mu dívka zlomila srdce. Od té chvíle se Tačibana Džuniči bál znovu navázat podobný kontakt s jakoukoliv dívkou. Ale je čas to změnit! Dívky Morišimo Harukou, Tanamači Kaoru, Nakatu Sae, Ajacudži Cukasou a Sakurai Rihoko dostávají možnost ve čtyřech dílech zažít s Džuničim svou chvilku lásky v odlišných reáliích, jejichž prostřednictvím děj předestírá, co všechno se mohlo stát. (Zíza)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (10)

Tsukikage odpad!

všechny recenze uživatele

Hrozně dojemné rádoby romantické anime, jistě si hlavní hrdina získal duši nejednoho diváka svojí neúměrnou hloupostí a nadržeností. Já vím je to podle počítačové předlohy, podle hry, pro kterou nemám pochopení. Budiž hru si koupí jen ten, kdo jí chce, ale na anime se podíváte klidně ze zvědavosti, proto bych nezlechčoval hodnocení tím, že je to tak hrozné, protože to vzešlo ze hry. Sledovat toto anime je ztráta času. Hloupí a úchylný (to přece nevadí) hrdina a kupa krásných stejně hloupých holek jejichž snem je právě on, toto anime vás zavede až za hranice tuposti, chvílemi jsem měl zvláštní pocit, který jsem nikdy předtím necítil, poprvé se mi zvedl žaludek nad seriálem, děkuji za tento zážitek, ale myslím, že to nebylo nutné. ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

No tohle anime se mi strašně moc líbilo, že "ti dva" se dali dohromady v průběhu čtyř dílů. Prostě žádné běhaní kolem horké kaše. Cítíte k sobě něco? Proč se za to mlátit, odpírat, trápit se, když to jde tak jednoduše - prostě si to říct? Pak se mi tu ještě velmi líbil první opening a ending u bazénové dívky. Některé dívčí charaktery byly vcelku fajn, jiné jsem nemusela (například takovou Sae jsem měla chuť někam zakopat, tyhle čtyři díly byly pro mě trošku utrpením), ale jinak to celkem šlo. Nejlepší stejně byl konec s Morišimou, jak si tam hráli jako dospělí... :-D Jo a omlouvám se u obsahu. Ještě tam patří Nanasaki Ai, to je ta bazénová dívka s tím chytlavým endingem :-D Jsou to obstojné 3* ^^ Pokud máte dost toho, kdy to dvojici dlouho trvá, než se dají dohromady,tak tohle je pro vás. Je to vlastně skoro jako několik OVA :-)) Jen ten poslední díl to zabil X-D ()

Reklama

Five By Five 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nútila vaša sestra niekedy svoju kamarátku obliekať sa do šiat z vašich obľúbených pornočasopisov? Skákali spolu po posteli vo zvieratkovských kostýmoch zatiaľ čo ste ich vy natáčali videokamerou? Hmmm, ja som si aj myslel, že to nebude práve zo života...:) Napriek tomu je to však celkom milí a zábavný seriál a na rozdiel od hlavného hrdinu, ktorý mi príde dosť "pomalý" je väčšina dievčat veľmi sympatická... Mne sa páčili hlavne príbehy o prvých dvoch a poslednej... A inak, nikdy by som neveril, že je možné spojiť všetky tie príbehy do jedného uceleného - ale po zhliadnutí 25. časti viem, že to možné je... omg ()

seth82 

všechny recenze uživatele

Veľmi príjemné prekvapenie po všetkých tých 24-dielnych vlečúcich sa love stories. Nie som veľký fanúšik práve tohto žánru, odporúčanie som dostal od známych, ale páčilo sa mi to, že dej nebol rozťahaný ako žuvačka a ku všetkému sa pristupovalo triezvo a celkom realisticky. Celkom dobrá hudba, zaujímavé postavy, ktoré dostali dostatok priestoru tak, aby si ich mohol divák obľúbiť (zdvojená osobnosť bola pre mňa asi tá najlepšia časť), jednoducho príjemný výtvor a ešte príjemnejším pokračovaním. ()

Subjektiv 

všechny recenze uživatele

Příliš jsem nechápal koncept romantického anime, v němž co 4 díly jsou věnovány jiné bábě, kterou balí jeden a ten samý hrdina. Rovněž mi přišlo zvláštní, jak moc se seriál soustředí na tělesné a sexuální vůbec. Oblíbené vysvětlení, po kterém lze vždy šáhnout: "Nojo, Japonci," mě tentokrát plně neuspokojovalo. Teprve pohled na wikipedii mi tu otázku rozřešil. Amagami SS je adaptací počítačové hry, přesně toho žánru, v němž se balí bišinky. Hra jich zřejmě nabízí šest, tak i v anime jich bude šest. Vhodně umístěné polibky a závěrečné finále, které dává jasně na vědomí, že k TOMU došlo, jsou odměnou za to, že si ve hře vedete dobře. Není divu, že hlavní hrdina nemá žádný pořádný charakter - jste to přeci vy - slintající a ukájející se v zatuchlé místnosti osvětlené pouze monitorem, plni přesvědčení, že jste největší romantici pod sluncem. Nebo je snad můj popis a názor stereotypní? Nojo, je, ale tomuto seriálu v tom nekonkuruje. Viděny díly 1-8. ()

Galerie (1 069)

Reklama

Reklama