Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Trudy, dívka z počestné rodiny, dostává od zástupců svého malého rodného města příjemný úkol, aby na večerní slavnosti bavila americké vojáky, kteří druhý den s vojenským oddílem odcházejí na frontu. Jediný, komu se tato akce vůbec nelíbí, je její otec, vážený městský občan a konstábl Kockenlocker. Proto se Trudy uchýlí k malé lsti a odchází "tancovat" v doprovodu svého dlouho odmítaného nápadníka Norvala Jonese. Večer pak prožije docela jinak, než otci slíbila. Když se druhý den ráno Trudy vzpamatuje z opilosti, s překvapením zjišťuje, že se v noci provdala za vojáka, jehož pravé jméno si vůbec nepamatuje. A jak se ukáže později, s tímto neznámým mužem také čeká dítě... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (7)

Douglas 

všechny recenze uživatele

Ve své době důmyslná satira, dnes již "jen" poněkud ztřeštěná bláznivá komedie s neuvěřitelným množstvím nápadů, chrlených na diváka se smrtelně destruktivní kadencí :) ()

berg.12 

všechny recenze uživatele

Důkaz, že i komedie klasického Hollywoodu může fungovat bez tradičních stars. Stačí, když je skvěle napsaná a natočená. Svatební scéna je k popukání. ()

Reklama

Volodimir2 

všechny recenze uživatele

Film bol natočený na prelome rokov 1942 a 43 ale do kín bol uvoľnený až v roku 1944. Podobný film vychádzajúci z tejto témy, ale bez vojakov chcel režisér Preston Sturges natočiť už v roku 1937 a už v tomto filme si zahrával s pojmom nepoškvrneného počatia. Vtedy mu to cenzúrny úrad ešte nedovolil točiť. Voľne nadväzujúce remaké bolo natočené aj v roku 1958 pod názvom Rock a bye baby. Film nám vykresľuje americkú spoločnosť tejto doby a to zlé čo v nej bolo, jednoducho Sturges mal pochopenie s touto dobou a aj táto komédia je svedectvom jeho vízie o Amerike ()

Kryšpín 

všechny recenze uživatele

Výborná komedie, která ukazuje ženskou blbost a jejich kouzlo zmanipulovat chlapa je všemu. Neopakovatelné scénky, kdy policajt nutí Jonese, aby utekl a dává mu to víc než najevo. ()

Galerie (31)

Reklama

Reklama