Únos letadla (video film)

Airline Disaster

Únos lietadla

Akční / Thriller

USA, 2010, 89 min

John Willis III

• Aluska88

Od destruktivní společnosti Asylum překvapivě dílo nad jejich zavedený standard. Pro mě v jistých (sice velmi krátkých, ale přece) měřítkách smysluplné a ucházející zpracování, scénář i děj. Ano, je nejspíš troufalé, toto spojení v souvislosti s nimi vůbec použít, ale nemohu jinak:) Zvolit ve filmu ženu jako prezidentku Spojených států opravdu mohlo napadnout jen tu Asyláckou bandu:) Potěšil mě výskyt soupravy kontejnerových vagónů, z nichž nejspíš většině z Vás logo Maersk a podobné, nic neříkají:) Největší logický kiks, kterého jsem si během sledování povšimla je: Jak to, že hlavní terorista, jež se na začátku setká s pohlednou černovlasou agentkou, si během letu nevšimne a není mu podezřelé, že tam nikde není? Byla skryta v nákladovém prostoru. Jakožto právoplatný zločinec by měl jistě mít vytříbený pozorovací talent a všímat si pohybu svých zajatců, ne? Je podivné, že by na ni zapomněl. A další drsný borec, jenž byl ukryt v doupěti vyzdobeném hákovými kříži, si zřejmě hrál na Dereka Vinyarda:) A to nejdokonalejší a nejvíce tvůrčí, čehož v případě většiny svých filmů Asylum dosáhne, jsou jejich úchvatné plakáty.(23.9.2011)

• colapso

Asylum film,který pokud poběží po půlnoci na TV Nova se určitě dá shlédnout.(23.2.2011)

Jéjda lidi neblázněte vždyť je to normální béčko s omezenými triky :-)(8.2.2011)

• Hapretor

ASYLUM FOR(N)EVER!!!(13.3.2011)

• Ondrew

Des a hroza. Pri sledovani filmu tohto typu sa vzdy sam seba pytam, kde na jeho realizaciu autori vobec ziskali financie a hlavne... "odvahu", ehm. Na takuto pakaren je skoda plytvat filmovym materialom.(11.3.2011)

• Dejavu_UH

Hahaha hihihi hohoho... :D To je fakt hustá drsňárna. Absolutně mimo mísu... Jestli jste snědli něco špatného a nechce se vám strkat prst do krku, tak toto je na to perfektní medecína. Dávám odpad :)(20.2.2011)

• BraveCrow

Asylum je moja srdcovka, takže odpad určite nie :-) Efekty ako vždy nič moc, herci nič moc, scenár nič moc, odvaha jedna hviezdička :)(11.9.2010)

• slepik

Béčko a to hrozný béčko.Filmové efekty opravdu na úrovni (béčka 80let)hrozný.Ještě,že tam nebyla 15tiletá holčina,aby to odpilotovala.Ne,ne,ne..(10.3.2011)

Velmi slušný thriller(15.8.2011)