Jangnanseureon Kiss (TV seriál)

Mischievous Kiss

Playful kiss

Romantický / Komedie

Jižní Korea, 2010

In-roe Hwang

Ano, po celou dobu jsem se nadstandartně bavila! Kim Hyun Joong tu předvádí mnohem lepší výkony než v BOF, kde mi nebyl vůbec sympatický. Přesto mě Baek Seung Ja i Oh Ha Ni často štvali. Po romantické stránce je seriál dost chladný. A Ha Ni by se mohla třeba na hlavu postavit, stejně by byla jen páté kolo u vozu. Možná kdyby se náš ledový kluk trochu více rozpustil a Oh Ha Ni si zanechala špetku hrdosti, měla bych z toho lepší pocit. Hezké a zábavné jsou ale speciální díly. Bez těch by to byl jen takový polo happy end. Slabší 4*.(24.11.2011)

Tak a je to. Viděno. Nejprve jsem viděla taiwanskou verzi (jejíž některé momenty jsou mnohem více epic :-D), pak jsem začala koukat na tuhle verzi, ale protože jsem člověk nedočkavý, tak jsem zhruba kolem 7. 8. epizody zkoukla anime, kterého se docela věrně tahle verze drží (ale i v anime byly některé momenty mnohem více epic, třeba jejich večeře na Štědrý večer, kdyby tam byla krev...). Je to pořád stejný příběh a já se za hlavní hrdinku musela stydět i tady. Ale i přesto jsem se bavila. Říkala si "jéééé". !Pozor, kdo nezná příběh, příjde spoiler! A musím se přiznat, že tohle byla jediná verze, kde mě jejich svatba dohnala k slzám. Nechápu to, asi slabá chvilka... !Konec s přiznáním :-D! Prostě mi to tak nějak příjde fajn, tenhle příběh o tom, jak hlupačka k přenosnému IQ přišla. Holkám určitě doporučuji, klukům už s větší obezřetností. Je to pro hormonální zbouřeninky, ostatním to zřejmě moc nedá. A já, jako Bouře hormonů, si tu šou docela užila. Takové nějaké 4*(22.10.2010)

V živote som si nemyslela, že budem zbožňovať nejaký Kórejský seriál a že sa mi zapáči nejaký Kórejec. Opäť omyl. Je to trápne, zábavné, romantické, miestami dramatické, ale hlavne je to niečo pri čom vypnete a sprevádzate Noemovho hada životom:P 100% Oh Ha Ni!!!!(18.3.2012)

Korejská verze taiwanského It started with a kiss je dosti jiná. Hrdinka je naštěstí normálně roztržitá a člověk se nemusí stydět jejím peripetím přihlížet. Vývoj jejich vztahu je také více uvěřitelný než u předchozí verze.(15.5.2011)

Musím sa priznať, že ma to veľmi neočarilo. A to tam hrá Kim Hyun Joong xD. Podľa hodnotení na iných stránkach som čakala väčší zázrak, ale nič moc teda.(11.10.2010)

Nelíbila se mi Ha Ni, protože neměla žádný cíl a jejím smyslem života byl Seung Jo. Nelíbilo se mi, že byla tak hloupá a naivní a občas bych jí dala facku. Nelíbilo se mi, že i přes svou inteligenci a IQ byl Seung Jo tak hloupý, že nepoznal, že jí má rád. Ale oba spolu se mi líbili. Zvláští, ale od začátku toho jejich podivného vztahu naivky a zloducha jsem jim tak držela palce až mě rozplakal každý jejich polibek. Takže teď se mi místo toho nelíbí, že jsem citlivka a naivka já a rozbrečím se když vidím krásný obličej Kim Hyun Joonga. Achjo, ach ti Korejci.(20.5.2012)