Reklama

Reklama

Hostina se smrtí

(seriál)
  • Česko Hodování se smrtí (více)
Velká Británie, 2009, 7x45 min

Střih:

Yadin Mohamed

Obsahy(1)

Otevřený pořad o jídlech, která vás mohou s konečnou platností uvrhnout do osidel ochromující smrti. Každá epizoda uvede skupinu delikates typických pro několik zemí a seznámí nás s množstvím informací o jejich původu, prostředí, ve kterém žijí a také s analýzou chemických látek či přirozeného chování, díky nimž jsou pro lidi smrtelné. Proslulí šéfkuchaři, strávníci a odborníci v souvislosti s těmito chody vysvětlí co, proč a jak. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

Hashirama 

všechny recenze uživatele

Nejzábavnější dokument, na který jsem poslední dobou narazil. Zajímavé kouty světa se zajímavými zvyklostmi, vše podané jednoduše a zábavně a bohudík/žel i velice názorně. Navíc jako osobní plus se tam podezřele často objevují Japonci. ()

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Některé rodinné tradice jsou skutečně zajímavé až strašidelné. Zvlášť když otec chudé rodiny vypráví, jak musí připravovat jedovatou hlízu, o které není nikdy stoprocentně přesvědčen, že všechen jed se dostal pryč a jeho rodina tento oběd přežije. A některá jídla jsou jen rozmary bohatých, kteří neví, co se životem. Ale i tato obrácená strana života je ve svém protikladu velmi zajímavá. PS: já bych z toho nejedla nic! :D ()

whack odpad!

všechny recenze uživatele

Odporná zvrhlosť. Cvok drží v ruke živú ropuchu, druhou rukou jej odstrihne všetky 4 nohy a potom ju začal rezať. A podobné. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama