Reklama

Reklama

Ztracená budoucnost

(TV film)
  • USA The Lost Future (více)

Obsahy(1)

Píše se rok 2510, svět zničila apokalypsa. Pro skupinu lidí, kteří přežili, začíná skutečný boj. Obnovené pravěké džungle, lesy, mokřady a pouště zničily všechny stopy po lidské civilizaci. Snaha obnovit lidskou rasu, která by dominovala Zemi, nebude jednoduchá. Brání jim v tom totiž geneticky zmutovaná zvířata i tajemné nemoci. (Filmbox)

(více)

Recenze (71)

Omnibus 

všechny recenze uživatele

Když se z vás v postapo budoucnosti stanou neandrtálci a vy bojujete o holý život, navíc s holou prdelí, tedy bez výdobytků civilizace, a vydáte se na lov naklonovaného lenochoda z pravěku, velkého jak dvoupatrový autobus (sic!), je třeba neztratit glanc. Před lovem si vyfénujte a nagelujte vlasy, mamutí lenochod vám je pak bude zvědavě cuchat tlapami a nedocvakne mu, že brzy skončí na talíři. Taky svou ofinou můžete frajeřit na ty nenažrané Kromaňonce zkřížené se zombíky. To jim rozhodí sandál a vy jim díky okamžiku překvapení zarazíte pidlu do zad(ku) až po kostrč, aby si přestali vyskakovat. A že jim to šlo! Za skoky do výšky i do dálky by na postapo olympiádě s přehledem brali zlato! A ostatně i sříbro, bronz a pazourek! Potud dobrý. Pak ovšem na scénu nastoupil Boromir a celou tu apokalypsu katastrofálně pohnojil. Utrousil „follow me“ a „believe me” a myslel to vážně. Cože? Věřit?! Jemu, proradnému syčákovi? (Frodo by mohl vyprávět). Jenže Kaleb LOTRa nečetl a Dorel byla sto let za opicema (přestože žila v budoucnosti), ta neuměla číst vůbec, takže za Boromirem šli jako ovce k němu domů. Tam vylezla z hradu Boromirova stará (s ještě lepším účesem než oni) a hned toho svého debila zprdla na tři doby, co jí to tahá domů za póvl. A taky prskla na Trska (synáček jak z katalogu IKEA), že si s nimi nesmí hrát, páč jsou nakažení a stejně brzy natáhnou brka. Nakonec ale šla do sebe a pozvala je dál. Dokonce pak po večerce Kalebovi (zřejmě v rámci vzdělávání, protože Kámasútru taky ještě nečetl) předvedli s Boromirem live-sex! Tím mě potěšili a dožrali zároveň, protože si před stykem zapomněli sundat bederní roušky :-( Ve stejnou dobu se přeživší zbytek tlupy schovával před zombíky v jeskyni a náčelník zodpovědně řešil, jestli se mají napřed pomodlit a pak se nechat sežrat, nebo jestli to modlení můžou vynechat. A pak už se to mrvilo všechno a fest, tak už jen shrnu to nejpodstatnější: Dorel si umyla vlasy, protože se s Kalebem chystali do města na nákupy. Savan jel s nimi a v rozvalinách N.Y. si jako King Kong zašplhal po mrakodrapu hojně porostlém břečťanem. Pak nechali padoucha dostatečně se vykecat a tím se znemožnit před dcerou, čmajznuli mu žlutý prášek a všichni si šňupli. Následkem toho měli pocit, že zachránili lidstvo a byli děsně happy. Na rozdíl ode mě. Jedna hvězda za ten břečťan a druhá za zdevastovanou knihovnu bez poloviny střechy, to byla znepokojivá vize budoucnosti (už dnes nám lidi skoro nečtou!). :       R.I.P. lenochod. ()

chaometic 

všechny recenze uživatele

Lost future Už dloho jsem neviděl film tohoto tématu. Posledni žijící lidé, zmutování neanrdtálci. Tajemná kasta vzdělaných rytířů a honba za žlutým práškem, který může odvrátit zkázu vymírající lidské rase. Tohle všechno vypadalo, až moc dokonale. Ve filmu ta krása ovšem opadala a postupně. Poslední lidi vypadali jako jeskyní muži, negramotní. V pozdější fázi jeskynní lidi se projevovali, až ksakru inteligentně. Beans zasmál jsem se když jsem ho viděl střílet z luku a kosil mutanty........(hned jsem si vzpoměl na Lord of the rings). A v té jeskyni? vypněte prosím vás všechny své mozkové závity,.. ()

Reklama

Caine odpad!

všechny recenze uživatele

Nejdřív jsem se musel podívat, jak jsem ohodnotil Bojiště Země. Obojí je stejně hloupé na podobné téma. I když hloupé je slabé slovo. Dělají prostě z lidí blbce nebo jsou jen tvůrci tak blbí? Nejvíc zmutovaní jsou v tomhle filmu asi ti přeživší lidé - nejsou schopni ničeho k čemu je potřeba intelligence, skoro všichni jsou mladí a krásní a nabušení, neroste jim žádné ochlupení, ale zato mají skvěle designované oblečení. Nemohl jsem od toho filmu odtrhnout oči jak mě všechny ty blbosti fascinovaly... :-) ()

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Zaciatok filmu bol najlepsi, ked tam zaostali bojovnici superili s neznamym tvorom, za ucelom zjest ho na veceru:) Cely priebeh filmu bol nudny. Skupina ludi sa vybrala hladat jedno znicene mesto, kde ma byt ich zlty prasok, ktory ich vylieci od nakazy. Takzvani mutanti, ktori napadli ich dedinu boli dost primitivni a suboje s nimi boli nazazivne a nevyvola to vo vas strach z nich ako utocia na osadnikov. ()

Ampi 

všechny recenze uživatele

Nejdřív si dovolím kritizovat distributora s názvem rok 2012 není 2510. kdo ví jaký rok byl. Film byť je televizní není až tak špatný. Sean Bean - Boromir aka Amal s lukem a bojujicí s mutanty, kteří by mohli zaskočit za skřety z Mordoru svoji roli zvladl dobře. Miru - Eleanor Tomlinson, Dorel - Annabelle Wallis, Giselle - Hannah Tointon aspoň hezký vypadaji. Atmosfera postapokalyptického světa je docela pěkná a přiběh taky ujde i když jsou tu hrubky. ()

Galerie (28)

Reklama

Reklama