Reklama

Reklama

Ztracená budoucnost

(TV film)
  • USA The Lost Future (více)

Obsahy(1)

Píše se rok 2510, svět zničila apokalypsa. Pro skupinu lidí, kteří přežili, začíná skutečný boj. Obnovené pravěké džungle, lesy, mokřady a pouště zničily všechny stopy po lidské civilizaci. Snaha obnovit lidskou rasu, která by dominovala Zemi, nebude jednoduchá. Brání jim v tom totiž geneticky zmutovaná zvířata i tajemné nemoci. (Filmbox)

(více)

Recenze (71)

Olík 

všechny recenze uživatele

Stačí se podívat režijní filmografii Mikaela Salomona a hned je jasně dáno, na čem budete s the Lost future. Dánský režisér se celou svoji kariéru pohybuje v televizním světě a ke komerčně úspěšné filmařině si nikdy ani nečuchl. Přesto všechno se mu celkem slušně daří balancovat na pomezí kvality a kvantity a nikdy úplně nesklouzl tam, kam valná většina televizních děl……..i když u tohoto filmu to bylo o příslovečný fous. Když se na toto post-apokalyptické future dobrodružství (asi jen bůh ví, proč slovenská distribuce zvolila značně zavádějící název 2012 Koniec světa) podíváte kritickýma očima, najdeme nekonečné mraky chyb. Když však hledáme jen nenáročnou a mozkové buňky nezatěžující dopolední oddechovku, proč ne! Dlouho jsem váhal nad počtem hvězdiček (kdyby to bylo jen trochu možné, dal bych dvě a půl), ale za to, že jsem celé dílko sfouknul na jeden zátah a taky trochu za Seana Beana dávám za tři. ()

Avicii 

všechny recenze uživatele

Zpočátku jsem si myslel, že sleduji film o nějakých neandrtálcích, ale pak se na scéně objevili zmutované příšery a začalo se konečně něco dít! Hrstka odvážliců se vydává na nebezpečnou výprávu za záchranu svého kmene i přes veškeré potíže se jim podaří nakonec uspět a zachránit tak svůj kmen. Tento film není zas tak špatný, přesto že má tak nízké hodnocení tak se na něj dalo koukat a s rokem 2012 tento film nemá vůbec nic společného. ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Začiatok je ako pokrivený soundtrack z Gladiátora. Proste si predstavte, že Hansovi Zimmerovi kladivom rozbijete všetky klávesy na klavíri, vytrháte struny a ešte mu narvete harfu do prdele. Takto začína The Lost Future. Nejaký súbor zvukov, ktorý sa snaží podobať historickej hudbe v hrdzavom prevedení. Čo tu robí Sean Bean mi je záhadou. Nemali ho v Game of Thrones tak skoro zabíjať, drblo mu z toho. ()

Ampi 

všechny recenze uživatele

Nejdřív si dovolím kritizovat distributora s názvem rok 2012 není 2510. kdo ví jaký rok byl. Film byť je televizní není až tak špatný. Sean Bean - Boromir aka Amal s lukem a bojujicí s mutanty, kteří by mohli zaskočit za skřety z Mordoru svoji roli zvladl dobře. Miru - Eleanor Tomlinson, Dorel - Annabelle Wallis, Giselle - Hannah Tointon aspoň hezký vypadaji. Atmosfera postapokalyptického světa je docela pěkná a přiběh taky ujde i když jsou tu hrubky. ()

SICK_BREED 

všechny recenze uživatele

Ucházející béčková post-apo záležitost, která je zde na CSFD vinou zmlsaných pozérů docela solidně podhodnocena. Máme tu ženy oděné v kůži, partičku pořvávajících mutantů, ucházející vizuální efekty a hezké kulisy které z Lost Future dělají nenáročnou sci-fi podívanou, která může urazit pouze striktního konzumenta hlubokomyslných autentických hollywoodských áček. Komentář který stojí za to: LIVINGDEAD (aby každý viděl, že jeho vulgární jednoduchost se neprojevuje pouze tím, že si dělá koláže svých fotek s Modern talking). ()

Galerie (28)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno