Reklama

Reklama

Sú síce sestry, ale rozdielne ako noc a deň. Pragmatická Nora Dominguezová (Camilla Belleová) práve začína so svojou právnickou kariérou, rozmaznanú Mary (Alexa Vegaová) zaujímajú predovšetkým šaty a muži. Ich pohodlný život v bohatom Beverly Hills sa však veľmi nečakane skončí. Ich otec zomrie v deň svojich 55. narodenín, a tak sa obe sestry ocitnú vo finančnej núdzi. Musia opustiť svoj domov, presťahovať sa k tete a prispôsobiť sa životu uprostred mexickej komunity vo východnom Los Angeles, ktorému bol ich doterajší svet vzdialený svetelné roky. Zhýčkaná Mary má zo všetkého strach a nevie si zvyknúť. Nora ju presvedčí, aby dokončila vysokú školu a naučila sa po španielsky. Nový život má však aj svoje svetlé stránky, a to predovšetkým vďaka pohostinnej tetinej rodine, ochotnému susedovi a sympatickému Edwardovi Ferrisovi (Nicholas D'Agosto), Norinmu nadriadenému... (TV JOJ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (62)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"V té matraci jsou roztoči. - Aspoň nebudeš spát sama." Co by se stalo, kdyby mi exekutoři zabavili sbírku Lotusů, chaloupku na Floridě a jachtu na Riviéře? Asi nic. Prostě bych se probudil a všechno by bylo při starém. Jenže Nora a Mary si skutečně žily na vysoké noze, která se pod nimi podlomila a ony se probudily z amerického snu do mexické reality. Jsem si jistý, že takové téma by šlo zpracovat mnohem vtipněji, ale několik zábavných situací jsem zaznamenal a vztahové peripetie také celkem ušly. Jenže Rodrigo, Bruno, Gabriel, Carmina, Juanito, Rosita a spol. mi poměrně nepříjemným způsobem připomněli, že tohle má s telenovelou společného víc, než bych potřeboval. ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Vlastně jsem touto moderní "mexickou" verzí Rozumu a citu docela překvapena. Jediným důvodem, proč jsem se na film podívala, bylo vidět Alexu Vegu v něčem jiném než Spy Kids, a má očekávání nebyla vysoká. Jenže se ukázalo, že je to docela svěží a zábavný snímek, který nenudí (oproti dějově hodně podobnému filmu Holky v balíku se sestrami Hilary a Haylie Duff, kde jsou také hlavními postavami dvě bohaté sestry, které rázem o všechen majetek přijdou). Takže za sebe jsem minimálně pro slabší čtyři hvězdy. ~(3,6)~ ()

Reklama

blackrain 

všechny recenze uživatele

Čekala jsem absolutní šílenost a dočkala jsem se velkého překvapení v podobě sice velmi předvídatelného, ale milého a hlavně svěžího filmu, u kterého jsem si parádně odpočinula a vyčistila si hlavu. Příběh je jednoduchoučký a je stvořen ze stokrát provařených ingrediencí, ale to mu vůbec v ničem nebrání. Jen toho samoopalovacího krému u holek mohli opravdu použít méně. Chvílemi byli až žluté místo hnědé a vypadaly tak nějak nenormálně. To je taky jediná vada na kráse tohoto filmu. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Po hrozne unudenom a prespanom pondelku som sa večer rozhodoval aký film si vyberiem, a som rád, že som sa rozhodol práve pre tento. Aj keď som po 25minutách vedel ako táto romantická komédia skončí, aj tak mi veľmi spríjemnila večer a ja kvôli tomu nemôžem dať menej ako 4*......... Soundtrack Heitor Pereira: 1. Pacha Massive- Don’t Let Go ,2. Meme- Beat of My Own Song ,3. Xocoyotzin Herrera- El Mago Cardona ,4. Jess Penner- In The Stars ,5. Pacha Massive- Pachangueando ,6. Sara Valenzuela- Para Continuar ,7. Marta Gomez- Cielito Lindo ,8. Latin Bitman- Help Me ,9. Rey El Vikingo- Asi Yo Naci ,10. Stamic Quartet- Divertimento No. 17 ()

IrisHelenka 

všechny recenze uživatele

No dobře, průměrná romantická komedie, které bych asi za normálních okolností dala tři hvězdy, ale... Imigranti z mexika pomocí vydírání donutí firmu, která je doteď zaměstnávala, aby na ně nezavolala imigrační. Jsou vyobrazeni jako nejúžasnější hrdinové, zatimco představitelé tý firmy jsou ztělesněním zla samotného. Vítejte v dnešní době. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (2)

  • Když se dívky stěhují ze svého domu, služka dává hlavní hrdince truhlu jejich otce, a přitom hlavní hrdinka ještě drží v pravé ruce nástěnku. Ihned následuje záběr z dálky, kde ale hlavní hrdinka žádnou nástěnku v pravé ruce nedrží. (Dlee)

Reklama

Reklama