foto

Nicholas D'Agosto

  • nar. 17.4.1980 (38 let)
    Omaha, Nebraska, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Nicholas se narodil v Omaze Deanně a Alanovi D'Agostovým jako prostřední z pěti dětí. Jeho otec je původem Ital a vlastní řetězec restaurací Arby's a matka pochází z Nizozemí. Byl vychován jako římský katolík a již v mládí se zajímal o drama a divadlo a také se zúčastňoval mnohých her a muzikálů. Vystudoval Creighton Preparatory School v Nebrasce, kde promoval roku 1998 a poté odešel na Marquette University v Milwaukee (Wisconsin) a vystudoval historii a herectví.

Svou hereckou kariéru nastartoval filmem ELECTION (1999) s Reese Witherspoon a od té doby dostával malé role v seriálech jako BOSTON PUBLIC (2000), SIX FEET UNDER (2001), WITHOUT A TRACE (2002) nebo DOKTOR HOUSE (2003). Objevil se také v třech epizodách seriálu THE OFFICE (2005) nebo si zahrál West Rosena v pořadu HEROES (2006). V 5. dílu FINAL DESTINATION (2011) ztvárnil postavu Sama Lawtona v hlavní roli, což byl pro jeho filmový rozvoj velký krok, avšak žádný opravdový filmový klenot se v jeho v podstatě začínající kariéře ještě neobjevil.

Nyní žije v Kalifornii v Beverly Hills a je stále svobodný.

Jan "Ragdoll" Přibáň

Herecká filmografie

Filmy

2014 How I Met Your Dad (TV film)
2011 Dámičky v sekáči
Hotel Eden (TV film)
Mardi Gras: Jarní prázdniny
Nezvratný osud 5
2010 Dirty Girl
2009 Loudilové
2008 Nejtajnější přání
2007 Debatéři
Drive Thru
LA blues
Rich Inner Life of Penelope Cloud, The (TV film)
2006 Inside
Orpheus (TV film)
2000 Opravdu děsná plážová party
1999 Kdo s koho

TV seriály

2018 Trial & Error (TV seriál)
Barcelona (S02E10)
A Big Break (S02E09)
Bad Instincts (S02E08)
další epizody (10)
2017 Trial & Error (TV seriál)
The Verdict (S01E13)
The Defense Rests (S01E12)
Unusual Suspect (S01E11)
další epizody (13)
2016 Gotham (TV seriál)
Transference (S02E22)
A Legion of Horribles (S02E21)
Unleashed (S02E20)
další epizody (11)
2015 Grace and Frankie (TV seriál)
The Spelling Bee (S01E07)
Gotham (TV seriál)
Worse Than a Crime (S02E11)
The Son of Gotham (S02E10)
A Bitter Pill to Swallow (S02E09)
další epizody (6)
2014 Gotham (TV seriál)
Lovecraft (S01E10)
Harvey Dent (S01E09)
Pan kritik (TV seriál)
Mystérium sexu (TV seriál)
Revoluce se vysílat nebude (S02E12)
Úhly pohledu (S02E01)
2013 Mystérium sexu (TV seriál)
Výšiny na dosah (S01E12)
Falická vítězství (S01E11)
Důsledky (S01E10)
další epizody (11)
2007 Hrdinové (TV seriál)
Bezmocnost (S02E11)
Pravda a následky (S02E10)
Příběhy s poučením (S02E09)
další epizody (9)
Kancl (TV seriál)
Nová práce (S03E23)
Ženská práva (S03E21)
Vyjednávání (S03E18)
2006 Big Day (TV seriál)
2005 Lovci duchů (TV seriál)
Asylum (S01E10)
Related (TV seriál)
Dr. House (TV seriál)
Absťák (S01E11)
2004 Cracking Up (TV seriál)
Odložené případy (TV seriál)
Daniela (S02E03)
Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Atomový kryt (S04E11)
2003 Pohotovost (TV seriál)
Smrt a daně jsou jistota (S10E07)
Občas to nevyjde (S10E04)
2002 Beze stopy (TV seriál)
2000 Bostonská střední (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace