Reklama

Reklama

VOD (1)

Maturiťák organizuje obdivovaná prezidentka třídy Nova Prescottová. Pomáhat jí má rebel Jesse, kterému to jako trest nakázal ředitel školy. On ale raději chodí za školu, prohání se na své motorce nebo naoko balí svou učitelku. Oba mladí se postupně poznávají a pronikají vzájemně do svých světů. Když se dozví, že sousední škola chystá podobný ples, jedou se tam jako dva špióni podívat. Aby viděli výzdobu, musí se tam vloupat. Chytí je hlídač a je z toho průšvih. Otec Novy se zlobí na jejího nového kamaráda a řekne mu, že dceru jen brzdí, ať ji nechá na pokoji. Během přípravy se tak změní život i dalších mladých lidí. Pár jich bude šťastných, někteří se znemožní a ostatní budou čelit očekáváním, která obklopují jednu z nejdůležitějších událostí střední školy. (TV Nova)

(více)

Videa (11)

Trailer 2

Recenze (95)

castor 

všechny recenze uživatele

Za oceánem je to událost. U nás jde o ples hlavně pro rodiče, v Americe pro studenty a jejich partnery/partnerky. Spoustu tradic, spousta veselí i vyčkávání na to, kterýpak princ vezme odvahu a pozve tu nebo tamtu na ten velký večer. A my se tomu tak trochu smějeme. Stejně úsměvné jsou charaktery jednotlivých postav, vztahy mezi nimi jsou spletité asi jako puzzle pro desetileté děti. Tuctový a nekomplikovaný Disney, co jsme ale čekali? ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Maturitní ples je velká událost, tedy alespoň v Americe určitě ano, a tak není divu, že pro končící ročník na střední škole se stává maturiťák velkým tématem k řešení už několik týdnů před jeho samotným konáním. Oproti americkým maturitním plesům jsou ty naše české maturiťáky strohé, nudné a nezajímavé, a právě proto rád uvítám, kdykoliv mám tu možnost, se podívat na nějaký americký film nebo seriál, kde na záběry z maturitního plesu narazím. To je ten hlavní důvod, proč jsem chtěl vidět tento film, a zklamán jsem rozhodně nebyl, i když ze samotného maturitního plesu je ve filmu jen asi zhruba 10 až 15 minut, ale i tak to byl zajímavý film, který rozhodně stálo za to vidět. Vždyť film nabídl například i originální způsoby zvaní holek na ples, nebo jednu velkou lovestory mezi hlavní hrdinkou a školním grázlíkem. Jasně, ve filmu je k vidění i velká řada scén plných klišé, ale na druhou stranu je to příjemný film z prostředí střední školy, který v sobě skrývá hned několik různých minipříběhů, u kterých jsem se vůbec nenudil. Ve výsledku si tedy myslím, že film nedopadl nejhůř, ale ani nejlépe, jak dopadnout mohl, a proto hodnotím průměrně, což znamená tři hvězdy. ()

Reklama

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Tak jsem si to včera pustila, s tím že jsem od toho nic nečekala, spíš jsem si po prvních minutách říkala, jestli to zvládnu vůbec bezbolestně dokoukat. Kupodivu mě film zhruba v polovině docela chytl a ve výsledku musím uznat, že mě bavil víc něž hvězdnější kousky podobného ražení (film řešící několik vztahů zároveň) alá Na sv. Valentýna, nebo Až tak moc tě nežere (což jsou v obou případech snímky, jejichž dokoukání pro mě opravdu bylo utrpením). Solidní romantika s kupou (opravdu je jich kopec) hezkejch chicks. 50% ()

TommyDiamond 

všechny recenze uživatele

Naprosto nesmyslný film vhodný akorád tak pro teenagery. Hodně se divím, že do hlavní role nebyla obsazená Hillary Duff. Hlavní o co ve filmu šlo bylo připravit co nejlepší kulisy a výzdobu maturitního večírku. To vše s nádechem romantiky a lásky dvou mladých lidí, kteří se nejprve nenávidí a pak se do sebe zamilovali. Disney už natočil podobných filmů nezpočet a pořád jim ještě nedocvaklo jaký sračky točí. Celkem 15% ()

topi80 

všechny recenze uživatele

Čas od času není od věci podívat se na film, kde se řeší problém tak zásadního dopadu, jako že někteří nemají s kým jít na maturiťák. Ale nutno říci, že produkční společnosti se podařilo namíchat poměrně zdařilý mix sympaťáků a sympaťaček, na jejichž nápady a úsilí o vyřešení výše zmíněnéh problému bylo poměrně zábavné se dívat. Neotřelým bylo na filmu to, že ne u všech došlo ke konečnému spárování a následnému uspokojení předplesových tužeb a rovněž to, že za největšího blba byl nakonec černoch, je na poměry současné kinematografie téměř až provokativním činem. Zdařilé dílo, až člověk dostal chuť na nějaký ten maturiťák zajít... ()

Galerie (67)

Reklama

Reklama