Reklama

Reklama

Medvíďata sama v lese

(TV film)
  • Německo Bärenkinder allein im Wald (více)

Obsahy(1)

Príbeh dvoch malých osirelých medvieďat, ktorým zahynula matka a musia sa samy vysporiadať s nástrahami lesa a postarať sa o seba. V Bielorusku v chránenom území Krasny Bor, v lone nádhernej panenskej prírody, plnej zvery, žijú aj dve osirelé medvedie mláďatá, ktorým filmový štáb dal meno Máša a Paša. Matka im zahynula v čase, keď malé medvedíky ešte o živote takmer ešte nič nevedeli. Majú len necelého pol roka a za normálnych okolností by sa o nich matka starala a priúčala ich na život v divočine až do troch rokov. Teraz ich to musí naučiť sám život, každodenné dobré i negatívne skúsenosti... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

Autogram 

všechny recenze uživatele

Na prírodopisný film trochu nedotiahnuté, skôr ako rozprávka s medvieďatami a vlkmi. - Čakal som, že včely sa im ubránia. ()

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Já nějak nevím, co si s tím počít.. záběry byly dech beroucí, medvíďátka rovněž, ale na to, že šlo o velmi pěkně zinscenované záběry a životní pouť těchto medvíďat, tak to nevydrželi točit ani rok (přesněji asi 7 měsíců).. Takže se ve mě mísí různé pocity. Za záběry a medvídky jasně za 5, ale za tu habaďůru a za to, že dokumenty vyžadují čas a informace bych dala tak 2... takže ač mi to trhá srdce, musím za dokument samotný dát pouze 3. ()

Reklama

GeusX 

všechny recenze uživatele

Jmenují se Paša a Máša. Jsou z Běloruska. A jsou to medvědi... Pěkně komentované záběry z krátkého úseku ze života medvíďat. Přestože mi přišlo, že v pár scénách si dokumentaristi tomu filmařskému štěstíčku trošku napomohli, vždy žasnu a obdivuji jakým záhadným způsobem dokáží kameramani nepozorovaně zachytitt detaily ze života divoké přírody. 90% ()

Courtemanche 

všechny recenze uživatele

Pár zajímavých záběrů ale jinak klasika. Mohli by se rozhodnout kdy ho natočili, jednou píšou že 2006 potom je to 2007, najde se i 2008, a tady už 2009. Zraje se to pomalu na premiéru! 3/5 ()

kaposlav 

všechny recenze uživatele

Pekné, až priam úžasne zábery medvedov a iných zvierat v Bieloruskej prírode. Nedostatkom celého, ani nie dokumentárneho, ako skôr filmu pre detim je fakt, že je očividné, že to bolo zinscenované. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama