Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Odvážný a neotřelý thriller o třech dvacetiletých, kteří hledají sami sebe v labyrintu čas a kde se každé ráno probudí do stejně děsivého dne, který už tolikrát prožili. (Luteka)

Recenze (49)

honajz2 

všechny recenze uživatele

Odvážný a neotřelý thriller? Ale prd, je to hodně všední film, takové Na Hromnice o den více, které není komedie, ale pokus o jakože strašně drsný thriller a v hlavní roli toho, kdo se má napravit, není žádný arogantní televizní moderátor, ale trojice mladistvých delikventů. Ale průběh to má jinak hodně podobný - zpočátku si tu časovou smyčku užívají, dělají kraviny, chovají se jako hovada, protože za to nebudou nést žádné následky, ale jednou to stejně přeženou až moc a dvěma z nich docvakne, že by měli začít dělat dobré skutky, zatímco ten třetí svoje násilné činy jen a jen graduje a to s obrovskou chutí do nich. Prostě nic kdovíjak zajímavého, ani to nemá zrovna sympatické postavy, ani pořádnou atmosféru, naopak je to celé takové dost průměrné po všech stránkách, kromě posledních 20 minut, které už fungují celkem slušně. Jen při nich značně zamrzí, že to celou dobu šlo jen cestou obyčejného béčka a režisér neměl větší ambice. A že tam byly, nepamatuji si jinou sci-fi s tématem časové smyčky, ve které by se tak krásně dalo pracovat s tématem o dlouhodobosti zachování morálky v situaci, ze které nikdy nemůže vzejít žádný trest a tím pádem je "vše povoleno", ale s tím se bohužel nepracovalo a místo toho se to skutečně vydalo jen cestou průměrného, lehce zapomenutelného thrilleru. Lepší 2* ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Dobrej film.Sice sem byl na začátku při opakování toho dne trochu frustrovanej z toho černovlasýho blba,ale postupně se to vybarvovalo,a nakonec musim říct,že to bylo povedený,a co se týče důvodu,proč se ty dny pořád dokola opakovaly,to bylo jasný jak facka.Chválim,po několika posledních dost děsnejch filmech,konečně zase zábava na solidní úrovni.60%. ()

Reklama

Radiq 

všechny recenze uživatele

Trapné. A nikde hlavně nebylo vysvětleny, proč se ty dny najednou přestaly opakovat. Ale než jsme se dohrabali ke konci, museli jsme trpět nudou. Ta myšlenka opakování mě nijak nenadchla a směřování děje k větším naschválům, násilí a zločinům se dalo lehce předpokládat, takže pokud to mělo být drama, pro mě to byl jenom obyčejnej předvídatelnej film, kterej mě nebavil... Jenom doufám, že nikdy nikoho nenapadne natočit třeba pokračování... ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

I přes slabé chvilky je Repeaters trefa do mého stylu. Zásek v časové smyčce maximálně povedený. Každý úsek od chvíle kdy tři hlavní postavy zjistily co se děje, až je to rozdělilo, či spojilo skvěle promyšlený. Najdou se úseky, kdy mi pár věcí vadilo, např. nevysvětlitelná část, proč se časová smyčka zrušila a závěr, kdy se hlavní herec (záporák) probudil. Je to neohrané téma, které nepřestává diváka (jako jsem já) nudit, pokud je dobře podané. Repeaters je přesně takový, ale i přesto má své chyby, které by nemuseli být tak viditelné. I tak jsem dlouho neviděl, tak dobrý thriller s takovým příběhem. Je to sice ohrané, ale neuvěřitelně dobře zpracované. Začátek, kdy se trojice dostala do smyčky byl povedený, až je to postupně rozdělilo. Jednomu ze tří "šiblo" a chtěl zkoušet nové a nové věci, až se z něj stal naprostý maniak. Tyto filmy mě jen tak nepřestanou bavit, a proto mě mrzí nízké hodnocení... 7/10 = 75% ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Časové slučky mám veľmi rád, pričom i námet, aj keď možno trocha klišé, má niečo do seba. Ako by sme naložili s možnosťou zopakovať si jeden deň hneď niekoľkokrát? Snažili by sme sme sa napraviť svoje chyby a konečne sa naučiť, čo má v živote naozaj cenu, alebo by sme sa stali lumpami a snažili sa situáciu využiť hlavne v tom zmysle poriadne si užiť? O tom je film. Chcelo to však ešte nejaký nápad, lepšiu koncovku a výraznejší hudobný podmaz. Škoda, premárnený potenciál, na priemer to však stačí. 60/100 ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama