Reklama

Reklama

VOD (1)

Jen nevinného člověka lze zahnat tak vysoko... Bývalý newyorský policista Nick Cassidy (Sam Worthington) odpykával tvrdý trest ve vězení za údajnou loupež diamantu v hodnotě desítek milionů dolarů. Zoufalý muž po zběsilém útěku z vězení nemá už co ztratit a odhodlá ke svému poslednímu činu. Pod fiktivním jménem Walker si pronajímá pokoj v 21. patře luxusního newyorského hotelu Roosevelt a vyleze beze slov na římsu, kterou odmítá opustit. Osud zdánlivého sebevraha přitáhne pozornost široké veřejnosti, která k němu s napětím vzhlíží k nebi. Všechny oči se upírají na neznámého muže, který se patrně chystá skočit dolů. Nick odmítá s newyorskými policisty komunikovat, na místě si ale vyžádá přítomnost vyjednavačky Lydie Mercerové (Elizabeth Banksová). Ta vzápětí pochopí, že záhadný muž má svůj motiv a nejedná se o obyčejného sebevraha. Co se na římse ten den odehrává, totiž vůbec není náhoda. (Česká televize)

(více)

Videa (34)

Trailer 1

Recenze (449)

Kaka 

všechny recenze uživatele

Dannyho parťáci (přechytračení, elegance, tým, hlavní boss megapadouch v drahém obleku), Telefonní budka (snaha o strhující tempo a vyšponované dialogy), Spojenec (nic není jak se zdá). Je to mix x filmů a ani z jednoho nemá pořádné koule. Nebýt Genesis Rodriguez (pro její vzhled) a Eda Harrise, bude to výrazně slabší než je v daném žánru standart. Naštěstí chemie Worthington-Banks funguje celkem fajn. Jednou podívat a hodit do poličky, ať se na to práší. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $42miliónovTržby USA $18,620,000Tržby Celosvetovo $48,500,000Tržby za predaj Blu-ray v USA $2,232,037 //počet predaných kusov 131,374Tržby za predaj DVD v USA $5,053,397 //počet predaných kusov 334,672║ zaujímavé obsadenie v celkom dobre rozohranom v takom voľnejšom thrillery, slušná kamera a fajn tempo, taka oddychovečka čo neurazí /60%/ ()

Reklama

SeBig 

všechny recenze uživatele

Námět a příběh sice láká ale na mě to bylo dost natažený a mistama i nudný...napínavost mají jen scén když vykradají trezor. Celý film stojí nějaký chlap na římse zatím co jeho bratr se snaží s trezoru ukrást dyamant za jehož "fake" krádež měl hlavní hrdina Sam Worthington sedět. Na Phone Booth to nemá. Průměr. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Jak daleko byste zašla, abyste zničila muže, který Vás připravil o všechno?" Matně si vzpomínám na to, že neprávem obviněného poldu poslední dobou vidím v každém druhém thrilleru. Zrada těch nejbližších se také postupně stává zaběhlým standardem a krádež předmětu z nedobytného trezoru se snad pokaždé podaří, i když většinou je provedena méně pitomě. Za co tedy čtyři hvězdy, když základní ingredience této filmové potravy spíše připomínají výprodej plesnivého zboží z Kauflandu? Jednak mne poměrně zaujal týpek na římse, který zdárně blafuje s mizernými kartami a jehož hovory s vyjednávačkou vyhovovaly mým filmovým choutkám. To by samo o sobě patrně nestačilo, takže se musím přiznat, že jsem si strašně užíval každé filmové okénko s Genesis Rodriguez, která dokázala nejméně dva mé tělesné orgány zaujmout natolik, že nemám nejmenší tušení, zda vlastní nějaký herecký talent. ()

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Krásný dvojsmysl už v názvu dává tušit komu pšenka (ne)pokvete, že nepůjde o běžnou konverzačku, natož nudnou vyhlídku za účelem sledování panoramatu a pobavení spoluobčanů NYC. Herecká sestava naprosto přesná, scénář neotřele invenční (pro mě pochopitelně), akce a napětí v plném nasazení, až jsem nechtěla přijít o jediný dialog a přesně tak to v rámci pobavení očekávám. Worthington díky kultovní roli Avatara už bude zřejmě vždycky akční, přestože neudělal víc než pár uklouznutí na střeše a jeden úprk za perfektně slizkým záporákem Harrisem, když za sebe nechal "pracovat" sympatického bráchu a dvě moc pěkné kočandy. Závěr sice byl víc patetický než na hraně, ale přesto sedl jak virtuální facka zkorumpovanému mocenskému systému, v dnešní době obzvlášť. ()

Galerie (87)

Zajímavosti (15)

  • Film získal všeobecne negatívne recenzie a len tesne zarobil nad svoje náklady. (Arsenal83)
  • Rímsa, na ktorej sa točilo, bola vo výške 200 stôp = 61 metrov. (Arsenal83)
  • Než snímek skončil u Summit Entertainment, toulal se po Paramountu, jeho dceřické společnosti Paramount Vantage i MGM. Producent filmu di Bonaventura snímek raději převedl do Summitu, se kterým úspěšně spolupracoval i na filmu Red (2010) (272827)

Související novinky

Kevin Smith a nejdivnější horor všech dob?

Kevin Smith a nejdivnější horor všech dob?

14.10.2013

O bizarním projektu Tusk mluví Smith na conech už zhruba půl roku, ale teď se film opravdu stane realitou – natáčení začne už příští měsíc a svérázný scenárista a režisér právě pilně obsazuje hlavní… (více)

Reklama

Reklama